için kaldı

24 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

24 Ekim 2018 Çarşamba günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

24 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
24 Ekim 2018 Çarşamba 08:48

24 EKİM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün özel hayatınızla ilgili bazı kararları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız sorunların çözümü için partnerinizle bir araya gelmeniz gerekiyor. Özel hayatınızda kendinizi biraz özgür bırakmalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün özel hayatınızda sizin dışınızda gelişen bazı olaylar ikinizin de üzülmesine neden olabilir. Bu olay partnerinizin geçmişte birlikte olduğu insan tarafından bilinçli olarak ortaya çıkarılmış olabilir.

İKİZLER BURCU

Bugün çalışma hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu biraz gözünüzün korkmasına neden olabilir. Sorumluluğunuz arttıkça bunların yaşanmasını normal karşılamak durumundasınız.

YENGEÇ BURCU

Bugün sabah saatlerinden itibaren enerjiniz artabilir. Küçük aksilikler yaşasanız da tüm gününüz olumlu geçebilir. Sizi heyecanlandıracak özel tekliflerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün duygularınızı geri plana atıp tamamen mantığınızla hareket etmeniz gereken bir gün. Duygusal davranmanız kariyer hayatınızda ilerlemenizin önüne set çekebilir. Özel hayatınızda ise tüm benliğinizi katacak gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK BURCU

Stresli geçen iki günün ardından bugün olukça sakin bir güne başlayabilirsiniz. Bugün ayrıca özel hayatınız için zaman ayırıp özel anlar yaşamanız ideal olabilir. İlişkinizi ileri seviyeye getirmek için tüm enerjiye sahipsiniz.

TERAZİ BURCU

Çalışma hayatınızda köklü değişiklikler yaşamanız an meselesi olabilir. Sizin dışınızda gelişen bazı olaylar nedeniyle ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde ise bazı hukuksal durumlar söz konusu olabilir.

AKREP BURCU

Uzun zamandır emek verdiğiniz bir işin karşılığını alabilirsiniz. Maddi konularda ise olumlu gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Tahmininizin de üstünde bir yükselme söz konusu olabilir. Özel hayatınızda dair önemli adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU

Uzun zamandır yaşadığınız yoğunluk sizi nihayet önemli bir noktaya getirecek. Yaşadığınız zorluklar hayatınıza yeni başlangıçlar sunabilir. Özellikle bugün katılacağınız önemli bir toplantı yeni başlangıçların ışığı olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün enerjiniz sayesinde geçmişe takılı kalmak yerine akıllıca hareket etmeyi başaracağınız bir gün. Kendinize olan özgüveniniz iş hayatınızda daha başarılı olmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda ise partnerinize karşı daha sabırlı olmalısınız.

KOVA BURCU

Bugün hayatınızla ilgili bazı gelişmeleri yeniden değerlendirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızda bazı planlar varsa bunlar yeniden düşünmeniz etkili olabilir. Özel hayatınızda da bugün hareketlenmeler olabilir. Korkularınızı bir kenara bırakmanızın zamanı geldi.

BALIK BURCU

Bugün işinizle ilgili önemli kararlar almanız kadar bunu uygulamanız da kariyeriniz açısından son derece önemli. Ancak anlık kararlar bazı pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Mevcut durumunuzu korumak iyi olabilir. Özel hayatınızda ise partnerinizle daha sakin iletişim kurmalısınız.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar