22 Şubat 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 22 Şubat 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 22 Şubat 2019 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız

22 Şubat 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
21 Şubat 2019 Perşembe 13:36

22 ŞUBAT CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hafta sonu yaklaşırken işinizle ilgili bazı kararlar almak zorunda kalacaksınız. Ancak boğa burcu günlük burç yorumu karar vermeden önce ailenizi de düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Uzun bir iş seyahatine çıkmak söz konusu olabilir, bu nedenle iyi düşünmenizde fayda var. Parasal problemleriniz hala sürüyor fakat biraz harcamalarınızda kısıntıya giderseniz rahatlayabilirsiniz. Yine de başka alternatifler de arasanız iyi edersiniz. Bazı alerjik sorunlar yaşıyorsunuz bu nedenle dumanlı ve tozlu ortamlardan uzak durmaya dikkat edin.

BOĞA BURCU

Sevgili İkizler; yakın çevrenle olan iletişim trafiğine biraz ara verip, ailen ve kendinle ilgilenmeye başlayabilirsin. Zihninde kurguladığın birden fazla projeni önemlilik sırasına koyarak akılcı kararlar alabilir ve hesaplı kitaplı olmaya başlayabilirsin. ‘‘Her şey mükemmel olmalı’’ arzunu huzur ve sükûnetinle sağlayabilirsin.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; yönetici gezegeniniz Merkür’ün kariyer evinizde olan Neptün ile bir kavuşum gerçekleştirmesi sizlere önemli bazı başarıları sunuyor olacaktır. Önemli bir proje ya da bir terfi söz konusu olabilir. Tabi bu alanda eğer kariyeriniz ile ilgili yeni bir işe de başlama fikrindeyseniz bu da söz konusu olabilir. Kısaca bu hafta iş ve kariyerinizde hedeflediğiniz başarıya ulaşma şansını yakalayabileceğiniz ve bu alanda parlayabileceğinizi söyleyebiliriz. Hal böyleyken sizlerin de korkusuzca ilerlemeyi seçmeniz gerekmektedir. 19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile uzun zamandır ailenizle ilgili üzerini örttüğünüz konuları ya da üzerinize gerekenden fazla aldığınız sorumlulukların bir yüzleşmesini yaşayabilirsiniz. Bu belki hukuksal anlamda konular olabilir ya da taşınma yer değişikliği gibi konular olabilir. Dedikodulara ya da çevrenizde gelişen bazı yanıltıcı haberlere karşı hemen tepki vermemeniz gereken bir haftadasınız. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeli ve daha sağlıklı beslenmelisiniz. Kendinize biraz daha zaman ayırmalısınız. İlişkilerinizde hemen parlamamalı ve iletişim problemlerine dikkat etmelisiniz. Bu hafta bir kadın arkadaşınızın yanılgılarına ya da sosyal mecralarda ki yazışmalarınıza ayrıca dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızdaki gerilim bugünlerde giderek artıyor. Bir an önce buna son vermek için bir adım atmanızda fayda olacak. Çözüme ulaşmak istiyorsanız koç burcu günlük burç yorumu size yaşanan sorunların kökenine inmenizde fayda olacağını söylüyor. Bu şekilde devam ederseniz ilişkinizi düzeltmek yerine daha çok kaosa sürükleyeceksiniz. Bunu yapmayın hem kendinize hem ilişkinizi tüketmeyin. Aynı zamanda bu dönemlerde biraz maddi yatırımlarımıza da dikkat edin, çevrenizin sözlerini dinlerseniz yatarsınız.

ASLAN BURCU

Aslında bugün işe gitmeyi hiç istemiyorsunuz ama biraz dayanın, haftanın sonunda sadece bir gün kaldı. Evet, son zamanlarda çok fazla yoruluyorsunuz fakat buna değecek. Aslan burcu günlük burç yorumu kısa süre içerisinde bunun mükafatını fazlasıyla alacağınızı söylüyor. Bundan sonraki hayatınızda güzel haberler almaya hazır olmalısınız. Sevgilinizle uzun süreden beri berabersiniz ve bu sizin karşılıklı saygı ve sevginiz sayesinde oluyor. İlişkinizin suresinin daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bu saygıyı kaybetmeyin.

BAŞAK BURCU

Partnerinizle sağlıklı bir iletişim kuramadığınızı çokça hissedebilirsiniz. Emin olun ki bu bir süreçtir ve geçecektir. Gizliliklere ilgi duyacağınız bir gün. Duygusal konularda isteklerinizdeki artışların yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Amaçlarınızın saptırılmasına sinirleniyor, bu konuda taviz vermek istemiyorsunuz. Yoğun bir gün! Bugün konuşmalarınla insanları organize edebilir, kalabalıkta bir görev dağılımı yapabilirsin.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu terazi olanlar; bu haftaya yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn kavuşumu ile başlıyorsunuz. Duygularınızda önemli bir mesafe ve soğuma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır ciddiye almadığınız ya da görmezden geldiğiniz konuları artık anlama zamanınız geldi. Partnerinizle finansal anlamda bazı çekişmeler yaşanabilir. Belki de bu ilişkinizde bir soğuma getirebilir. 19 Şubat’ta yaşanacak başak burcundaki dolunay görmezden gelinen bazı konuları tekrar görmeniz adına size fırsatlar sunacaktır. Bazı şeyleri anlamak sizlere mutsuzluk getiriyor gibi gelse de aslında yaşamınız içinde sizleri güçlendiriyor da diyebiliriz. Bazı zayıf yönlerinizi artık güçlendirme zamanı geldi. Gizli yürütmek zorunda kaldığınız bir ilişkiniz var ise bu alanda bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Mümkün oldukça bu hafta dürüstlük ilkelerinizden ödün vermeyin. Yanlış olan ilişkilere son verin. İçinizde nedenini bilmediğiniz bir kaygılanma yaşayabilirsiniz. Bunun size hata yaptırmasına izin vermeyin. Bu hafta çözemediğiniz tüm problemlerinizi çözebilecek ve ruhunuzu özgürleştirebileceğiniz keskin kararlar içinde olabileceksiniz. Bu kararlar kariyeriniz, ilişkiniz ya da aileniz ile ilgili olabilir. Bunu siz kendi yaşam öykünüze göre şekillendirerek karar verebilirsiniz.

AKREP BURCU

Artık gelecekle ilgili daha fazla falan yapmayı düşünüyorsunuz. Aslında maddi anlamda da uzun vadeli planlarımız var fakat biraz daha zaman gerekiyor. Akrep burcu günlük burç yorumu artık duygularınızı sevginize söylemenizin gerektiğini söylüyor. Bir yandan sevgilinizi şımartmak istiyorsunuz ama bir yandan da çekingen davranıyorsunuz. Bu davranışlarınız ondan uzaklaşmanıza neden oluyor. Fakat ona sevginizi belli etmeniz de hiçbir sakınca yok.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; Haftaya finansal ve ekonomik koşullarınızı değerlendirirken başlıyor olabilirsiniz. Venüs ve Satürn gezegenlerinin bu alanda bir kavuşum yapması sizleri maddi anlamda bazı konularda kendinizi engellenmiş hissettirebilir. Kredi çekme ya da borç ödeme gibi konularda yaşadığınız aksilikler sizleri biraz bu hafta yorabilir. Bu alanda hesaplarınızı iyi yapmalı ve maddi koşullarınız konusunda ayakları yere basan bir tavır sergilemelisiniz. Yakın çevrenizdeki dostlarınız, akrabalarınız, kardeşleriniz ile olan iletişim biçiminize daha dikkat etmeli ve saygınızı korumalısınız. Saygınızı aşmanız gereken ya da üslubunuzun dışınıza çıkmanız gereken durumlar içerisinde olmamak için gayret göstermelisiniz. Bu hafta kırmızı çizginizi belirlerseniz işlerinize daha kolay adapte olarak daha başarılı olabilirsiniz. İş veya kariyer hayatınızda büyük bir yükselişe ilerleyebileceğiniz bir hafta içinde olduğunuzun farkında olarak hareket etmelisiniz. Girişimleriniz gerçekçi ve ayakları yere basan bir tarzdaysa pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Eğer bazı hayal kırıklıkları yaşıyorsanız hedeflerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu tekrar sorgulamalısınız.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; haftaya sizin burcunuz da kavuşan Venüs ve Satürn gezegenlerinin etkilerini hissederek başlıyorsunuz. Hemen içinizden iyi mi kötü mü diye geçirmeyin. Zaten 2019 yılının başından bu yana hayatınız da önemli bazı değişimler söz konusu olmaya başladı. Hayatınıza yön veren kararlar sizleri bu hafta uygulamaya itekleyebilir. Artık bu haftadan sonra bir şeylerin değişmeye başladığını ve durgun hissettiğiniz her şeyin harekete geçtiğini hissedebilirsiniz. Durağanlıktan her ne kadar hoşlandığınızı düşünseniz de aslında bu sizi geliştirmeyende bir durumdur. Bunu bu hafta biraz hareketlendirmek sizlerin elinde olacaktır. 19 Şubat’ta başak burcunda yaşanacak dolunay ile yaşantınızda bazı gerçekleri fark ediyor olacaksınız. Bu gerçekler belki özel hayatınız belki iş hayatınız içerisinde olabilir. Bu sizin hikayenize göre değişim gösterecektir. İlişkilerinizde artık daha cesur ve istediğini bilen biri olmalısınız. Sizler sevgiden beslenen ve bu şekilde başarı sağlayabilen kişilersiniz. İtibarınız ve gücünüz ya da maddi kazançlarınız bu hafta sizin kuracağınız ilişkiler sayesinde başarılı olacaktır. Bu hafta tohumları ekmeye başlamalısınız. Ruhsal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Buna izin vermelisiniz. Biri tarafından anlaşılmak bir zaaf değildir. Aksine size bir başarı getirebilir. Bakış açınızı değiştirmelisiniz.

KOVA BURCU

Yeni şeyler araştırma gibi konularınızı bugün başlatırsanız istikrarlı gelişmeler elde edebilirsiniz. Partnerinizin isteklerine karşı çıkmadan önce, konunun özünü dinlemeye özen göstermelisiniz. Özgürlükçü duygularınızı inatçı tavırlarınızla daha belirginleştirmeniz, hata yapmanıza neden olabilir. Sevdiğinizi kişiden duyacağınız güzel sözlerinden etkileneceksiniz. Çalışma ortamında rekabet halinde olduğun insanların seni tartışmaya çekmelerine izin vermemelisin.

BALIK BURCU

Son dönemlerde iş yerinde oldukça başarılısınız ve herkes bizi konuşuyor. Tabii ki bu başarıyı takdir edenler kadar kıskananlar da var. Balık burcu günlük burç yorumu bu iki durumdan da etkilenmeniz gerektiğini ve işinize dört elle sarılmanız gerektiğini söylüyor. Bugün ailenizle birlikte güzel ve mutlu bir gün geçirebilirsiniz. Havalar nedeniyle biraz baş ağrısı yaşayabilirsiniz dikkat edin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar