için kaldı

2018 Şubat ayı aylık burç yorumları

2018 Şubat ayı aylık burç yorumları azonceoldu.com'da. Şubat ayında hangi burcu neler bekliyor dersiniz?

2018 Şubat ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
21 Şubat 2018 Çarşamba 17:41

Astrolojik açıdan 2018 Şubat ayı burç yorumları merak ediliyor. Şubat ayında burçları bekleyen gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

2018 Şubat ayı aylık burç yorumları

Koç aylık burç yorumları

Birkaç hafta boyunca bağışıklığınızı sağlam tutun, vitamin takviyelerinizi ihmal etmeyin. 21-25 Şubat geri plandan yürütülen işlerinizde, kurumsal çalışmalarda sağlam ve kalıcı işlerde bulunabilirsiniz. Fedakarlıklarınız yüksek olsa bile bir yandan da yaratıcı çalışmalarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

Boğa aylık burç yorumları

10 Şubat sonrası tüm ay boyunca Venüs Balık burcunda olacak. Sosyal sorumluluk projelerine açık olun. Kulüp ve derneklerde görev almak, sosyalleşmek ve kendinizi iyi hissettiğiniz dostlarla birlikte olmak size iyi gelecek. Ay boyunca ortağınız veya eşinizle birlikte yeni bir yatırıma girebilirsiniz. Bir araba, bir yurt dışı yatırım düşünebilirsiniz. 2018 yılının ilk aylarında bir ortaklık kurmak, ya da var olan ortaklıkları güçlendirmek, karşı taraftan maddi ve manevi destek görmek sizin için olası.

İkizler aylık burç yorumları

Bu ay seyahatlerini sakince organize edebileceksin. Ayrıca bu dönem sık sık kısa yolculuklara çıkabilir ve organizasyonlara dâhil olabilirsin. Farklı ülkelerle de iletişim kurmak, sana iyi gelecek. Ufkunun genişlediğini ve bazen anlamsız sorunların, detayların içinde hapsolduğunu anlayacaksın. Detayları önemli ama bazen gereksiz detaylarla ilgili günlerce düşünebiliyorsun.

Yengeç aylık burç yorumları

25 Şubat tarihinde ilişkilerde bir hayli iyimser ve oldukça güzel niyetliyiz. Ancak işimiz söz konusu olduğunda dikkatli olmayı da bilelim. Kendimizi yormayalım. Dikkatsiz hareket etmeyelim. 27 Şubat tarihi, partnerimizin bizi inandığımız bir konuda desteklemesini bekleriz. Veya onun bizim istediğimiz şekilde davranmasını bekleriz. Somut bir şeyler görmekten yanayız. Bu gerçekleşmediğinde, yanıldığımızı düşünürüz. İyi niyetli davranışlarımızın karşılığı yok diye içimizden geçiririz.

Aslan aylık burç yorumları

25 Şubat tarihinde, arzuladığınız ne varsa elde etmek isteriz. Hayır denmesine dayanamayız. İlişkide iki taraf da birbiri üzerinde hakimiyet kurmaya kalkar. Bu durum aslında tutkuların yoğunluğunu gösteriyor. Zevklerimize oldukça düşkünüz.
27 Şubat tarihi, başkalarının iyi niyetimizi kullandıklarını düşünmemize neden olur. Aslında öyle sanmıyorum desek de, davranışlar, kararlar bize sorulmadan alındığı için canımız sıkılır. Bizim arzularımız ile başkalarının bizden beklentileri arasındaki çelişki rahatsız edicidir.

Başak aylık burç yorumları

Hayatına birini almaktan, sevmekten çekinmeyeceksin. Unutma; bazı sorunlar aşılabilir ama bazıları ne yazık ki aşılamaz. İlişkilerde sadece bir tarafın fedakârlık yapmasıysa çoğunlukla o ilişkiyi sürdürmeye yetmez. Gündelik hayatının karmaşıklığı ve temposu kendinden uzaklaşmana neden olmuş olabilir. Şubat ayında biraz daha kendine dönük olman konusunda gökyüzü seni özellikle uyarıyor.

Terazi aylık burç yorumları

16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması yaratıcılık, hobiler, ilgi alanlarınız ve hayattan aldığınız keyifle ilgili gelişmeler getiriyor. Eski aşk konuları gündeme gelebilir. Özel biriyle de tanışabilirsiniz. Dostlar, arkadaşlar ve içinde bulunduğunuz iş gruplarıyla ilişkilerinizde yenilenme var.

Akrep aylık burç yorumları

Fedakar ve anlayışlı yapınızla aşkta aradığınızı bulabilir ve kendinizi kreatif ve sanatsal işlerinizde gösterebilirsiniz. 21-25-27 Şubat’ta kalıcı işler için destekleneceksiniz. Girişimleriniz aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda yüz güldürebilir.

Yay aylık burç yorumları

25 Şubat tarihi şimdiye kadar pek de cesur olmadığımız konularda harekete geçmek, özgür olmak arzumuzun işaretçisidir. Bu arzuyu eyleme dökerek uygulamak pek kolay olmayabilir. Alışkanlıklarımız, bize mani olabilir. Çekiniriz. Oysaki denemekte yarar var. 27 Şubat tarihi, plan dışı gelişmeler, fazladan paraya ihtiyaç duyulmasına neden olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayınca canımızı sıkılır. Bilinçsizce harcamaları sorgularız. Evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızla ilgili daha dikkatli hareket etmekte yarar var.

Oğlak aylık burç yorumları

15-26 Şubat tarihlerinde duyacaklarına inanmakta güçlük çekebilirsin. Ancak endişelenmene çünkü karmaşıklıklar sana zarar veremeyecek. Uzun zamandır aşk hayatını sorguluyorsan bir Oğlak burcuysan, zihnini susturacak, mükemmele yakın bir ilişkinin içinde bulabilirsin kendini. Şubat ayı sana rüyaların da gerçek olabileceğini göstermeyi hedefliyor. Yeter ki bu sefer hayatı akışına bırak…

Kova aylık burç yorumları

16 Şubat’ın ilk dakikalarında gerçekleşecek Güneş tutulması Türkiye’den görülmeyecek. Yine de Kova burçları için önemli gelişmeleri işaret ediyor. Mars, tüm ay boyunca sizi sosyal alanda destekliyor. İş çevrenizi genişletmeniz, dış dünyada daha aktif ve söz sahibi olmanız için şartlar hazır. Yeter ki siz de harekete geçin ve evde oturacağınıza davetlere katılın. 10 Şubat sonrası ay boyunca Venüs, gelirinizde artış olacağını işaret ediyor. Alacağınız prim veya ücret artışı düşündüğünüzden daha çok olabilir.

Balık aylık burç yorumları

18 Şubat itibarıyla kendinize olan güveniniz, iletişim becerileriniz yerine gelmeye başlıyor.Konuşmaktan, paylaşmaktan, fikirlerinizle dikkat çekmekten mutlu olabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bencilliğiniz yüksek olsa bile, yine de diğer insanlar için birşeyler yapmaktan geri durmayacaksınız. 21-25-27 Şubat önemli iş bağlantıları kuracak, doğru ilişkiler ve işler peşinde olacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar