için kaldı

2 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 2 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 2 Mayıs 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 2 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

2 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
1 Mayıs 2019 Çarşamba 08:46

2 MAYIS 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Sabah erken saatlerde aldığınız bir haber moralinizi bozabilir. Bu haberden dolayı bir hayli yorgun ve halsiz hissediyor da olabilirsiniz. Ama bunun çözümü için uğraşmanız ve istediklerinizi elde etme konusundaki azminizi de göz önünde bulundurarak soğukkanlı bir şekilde çözüm yolunda gitmelisiniz. Unutmamalısınız ki her zorluktan çıkabilecek tek kişi sizsiniz.

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; İşinizdeki konumunuz sizi farklı kılıyor olsa da haklılık düzeyinizi, hiçbir zaman başkalarını hırpalama aracı olarak kullanmayın. Bugün, bu hatayı yapmayın. Niçin, düşündüklerinizi konuşmuyorsunuz. Oysa, istekleriniz öyle mantık dışı konular değil. Soğuk ve dengesiz hava sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Böyle zamanlarda karamsarlaşıyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; İşyeri sizin için son günlerde daha bir öğretici oluyor. Yaşadığınız her gün sizin için bir okul oluyor ve ertesi gün bir sonraki sınıfa başlıyorsunuz. Sizi eleştirel gözlerle izleyen karşı cinsten kişiye karşı, rutin günlük işlerinizi aksatmadan yapmalısınız. Titiz bir yapınız var ve düzeninizin bozulmasına izin vermek istemiyor, seçici davranıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Biraz dalgın bir gününüzde olabilirsiniz bugün. Kafanıza çok taktığınız ve meşgul olduğunuz bir dolu neden var. Ama bu nedenlerin çoğunun kafanızı gereksiz yere meşgul ettiğini anlamanız an meselesi. Bu yüzden rahat olup sakin düşünerek ve kalbinizi fazla yormadan düzenli yaşantınıza dönebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; İşiniz açısından son derece sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Acele vereceğiniz karar nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz. Partneriniz hayatınızın denge unsuru. Bu yüzden onunla olan ilişkinizde kendi egonuzu yaşamayın. Kendinizi bitkin hissetmenizin nedeni, sürekli hareket halinde olmanızdır. Erken yatmalısınız.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; İş yerinizde bazı özel kalması gereken konularınızı konuşmayın. Daha sonra dedikodu konusu oluyor. Bugün gergin ve huzursuz olabilirsiniz. Böyle anlarınızda onun her söylediğini yanlış anlıyorsunuz. Değişimlere hazır olmayan yapınızı fazla zorlamadan hareket etmelisiniz. Baş ağrılarınız sizi yokluyor.

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Sevgilinizle aranızın biraz limoni olması depresif bir hal almanıza sebep olmuş olabilir. Bunu düzeltmek için ondan uzak durmak yerine yakın olup birlikte çözümlemeyi denemelisiniz. İşinizde yepyeni bir teklif sizi bekliyor. Maddi açıdan sizi çok rahatlatacak olsa da iyi düşünmeden karar vermeyin.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Bir süredir devam eden bitkin haliniz yerini parlayan enerjiye bıraktı. işleriniz konusunda kendinizi daha bir dinamik hissedeceksiniz. En yakınınızdakiler bile size olan duygularını gönül rahatlığıyla açamıyor. Ama birileri en özel duygularını açıkça söylemeye çalışıyor, hareketleri ile bir çok şeyi anlatıyor aslında. Kollar ve bileklerle ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, ağır yük taşımamalı ve dikkatli olmalısınız.

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugünlerde etrafınızdakilerle iş birliği içine girebilir ve birlikte çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Bir süredir sizden beklentileri olanları hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Geleneksel yapınızla çevrenize de aynı elektriği yayıyor ve yeniliklere karşı çekimser kalıyorsunuz. Partnerinizin isteği hakkında hoş görülü olmanız gereken bir gündesiniz. Yoksa, hiç gereksiz yere gerginlik yaşayacaksınız. Yarışmaktan nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarla karşılaştığınız zaman, sinirleriniz geriliyor.

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Son günlerde işinizle ilgili düşüncelerinizi pratiğe geçirmek isterken, sağduyulu davranmanız kaçınılmaz hale geldi, dikkat edin. Sizin için önemli olan bir meselede, görüşeceğiniz konu hakkında partnerinizin fikrini alın. Aşırı çalışmak sizi yoruyor fakat farkında olmadığınız için, halsiz kalışınızın nedenini araştırıyorsunuz.

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 2 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Son günlerde olan fevri ve gergin ruh haliniz bugün yerini daha rahat bir hale bırakıyor. Sizde emanet olan bu fazla gergin yapıdan kurtulmak için verdiğiniz uğraşlar sonuç verecek gibi görünüyor. Artık istediğiniz gibi rahat rahat sosyal aktiviteleriniz ve aşk hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar