2 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları

2 Kasım 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 2 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları..

2 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
1 Kasım 2018 Perşembe 08:50

2 KASIM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Her ne kadar işinizle ilgili elinizden geleni yapsanız da sizin dışınızda gelişen olaylar bazı şeyleri olumsuz etkiliyor. Özellikle maddi konularda bir türlü uzlaşmaya varamadınız. Bir yandan da maddi yönden eliniz çok açık çevrenizdekilerden zarar görebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün nihai kararlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili olarak ısrarla ertelediğiniz konulara artık nokta koymak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizin sevginizden emin olmama sorunları baş gösterebilir. Sizden beklenen ilgiyi geri çevirmeseniz iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda bugün renkli gelişmeler olabilir. Heyecan dolu bir partneriniz var kıymetini bilin. İş hayatınızda da bazı değişikliklere hazırlıklı olun. Bu duruma ayak uydurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Önemli insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz iyi değerlendirin.

YENGEÇ BURCU

Gün içinde yaşayacağınız bir tartışma sonrasında tüm gününüz kötü geçebilir. İşinizi severek yapıyorsunuz ancak anlatmak istediklerinizi sakince yapmanızda fayda var. Aşk hayatınızda daha önce yaşamadığınız duyguları yaşamaya başlayabilirsiniz. Partnerinizin sürprizi olabilir.

ASLAN BURCU

İş yerinizde son zamanlarda uyguladığınız iş taktikleri işe yaramıyor olabilir. Canınızı sıkmak yerine pes etmeden farklı yöntemler bulmalısınız. Daha planlı olarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan zarar görmek istemiyorsanız çizginizi çizmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Gün boyu enerjik ve hareketli olabilirsiniz. Uzun zamandır yapılması gereken işleri artık yapmaya başlamalısınız. Bugün önemli bir kısmını bitirebilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırmayı istediğiniz günlerden biri olabilir. Partnerinizle bir arada olmak size iyi gelebilir.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızda gelişen aksamalar sizi ciddi anlamda zor duruma sokabilir. Olay sonrasında bir süre stres yaşayabilir ve bazı hatalar yapabilirsiniz. Biran önce kendinizi toparlamalısınız. Özel hayatınızda ise güçlü bir bağlılığın oluşacağı bir döneme giriyorsunuz.

AKREP BURCU

Bugün çalışma hayatınızda bir seyahat haberiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu teklifi diğer çalışma arkadaşlarınız da istiyor ancak teklif size yapılıyor. Özel hayatınızda partnerinizin gereksiz harcamaları nedeniyle ekonominizde bozulmalar yaşanabilir.

YAY BURCU

Özel hayatınızla ilgili fazladan mücadele ettiğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Hatta bunlara karşılık yaşamınıza fazla müdahale edildiğini de düşünebilirsiniz. Siz partnerinizin önerilerini alıp karşınızdakini kırmadan kendi yolunuzu çizmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Haftanın son günü hızlıca işlerinizi tamamlamak gayreti içinde olabilirsiniz. Uzun zamandır etkisi altında kaldığınız yorgunluğunuzu ve stresinizi atmak istiyorsanız sosyal hayatınızda biraz yoğunluk verseniz iyi edersiniz.

KOVA BURCU

Son zamanlarda iş hayatınızda verimli tablo çizemiyor oluşunuz moralinizi bozabilir. Hatta işinizden sıkıldığınız için sık sık molaya çıkabilirsiniz. Bu aralar akıllıca kararlar vermek istiyorsanız iki kere düşünüp öyle karar vermenizde fayda var.

BALIK BURCU

Bugün çalışma hayatınızda önemli bir teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu teklifle birlikte hayatınızı yeniden kurgulamak durumunda kalabilirsiniz. Karar vermeden önce iyice düşünmenizde fayda var.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar