için kaldı

14 Aralık 2018 Cuma günlük burç yorumları

14 Aralık 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

14 Aralık 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 16:00

14 ARALIK 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Koç Burcu olarak haftanın son iş gününde çalışkanlığınız üzerinde. Her çalışmada kendinizi ön plana atmayı seviyorsunuz. Bugün büyük bir toplantınız olabilir, toplantıda çok önemli teklifler alabilirsiniz. Asla bu teklifleri reddetmeyin. Üzerinde çok düşüneceksiniz ve neden bu kadar düşündüğünüz için anlam veremeyeceksiniz. 

BOĞA BURCU

Boğa burcu bu ay çok fazla harcama yapmışsınız. Borçlardan kurtulmanın formülü ise yine sizde gizli. Hatalardan ders çıkarmadığınız için çok pişmansınız. Her ayrıntının üzerinde durmanız size katkı sağlayacak. 

İKİZLER BURCU

İkizler burcu olarak yaptığınız meslekten ya da iş arkadaşlarınızdan sıkılmışa benziyorsunuz. Yöneticileriniz artık size iyi gelmiyor. Bireysel bir iş kurmak en büyük hayaliniz de ve bugün bu fikir üzerine yoğunlaşmalısınız. Zamanı iyi kullanmak için özel hayatınıza fazla vakit ayırmayın.  

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu inanılmaz bir kavgaya dahil olacak. Tepkiler, dikkatler sizin üzerinizde olacak ama siz yine her zamanki umursamaz tavrınızla olayları yok edeceksiniz. Destek mi arıyorsunuz? Çok uzağınızda değil en yakın arkadaşlarınızla iletişime geçin.

ASLAN BURCU

Başak burcunun özelliklerine sahip bireyeler bugün Ay'ın hareketlerine bağlı olarak değişimler yaşayacak. Düşünceleriniz sıkça değişebilir. Empati yaparsanız sıkıntısız bir gün yaşayacaksınız.

BAŞAK BURCU

Başak burcunu en iyi anlatan kelime 'Hırs'. Yine çok hırslısınız, dikkat edin hırsınız kendinize zarar vermesin. 

TERAZİ BURCU

Terazi yine öz güvenli... Her zamanki titizliğiniz yine üstünüzde. Bu kadar titiz davranmanız size zarar verebilir. Her şeye aldırış etmeyişiniz ne kadar  da güzel bir huyunuz.  

AKREP BURCU

Birçok insan tarafından hedef haline gelmişsiniz, aslında size imrenen insanlar. Zekanız, tavırlarınız çevrenize örnek oluyor. 

YAY BURCU

Bugün Yay burcu herkesle barışacak. Çok mu insanın kalbini kırdınız? Kendinizi affettirmenin tam zamanı...

OĞLAK BURCU

Enerjiniz gitgide artacak. Aşk hayatınız aşırı hızlı, başınız dönmüyor mu? Sosyal yaşantınızda çok iyisiniz ve pozitifsiniz. Öfke kontrolünü öğrenmeniz gerekiyor. 

KOVA BURCU

Kariyerinizde ve mesleğinizde değişim istiyorsunuz ama bu çok zor. Hırslarınız isteklerinizin önüne geçtiği sürece başarıya ulaşamayacaksınız. Mücadele etmeniz güzel ama gereksiz enerji sarf edebilirsiniz.  

BALIK BURCU

Ailenizin ihtiyaçları sizi zorlayacak, canınız sıkılabilir. Yaratıcı çözümler sayesinde kendinize çıkış yolu bulacaksınız. İlişkinizi gözden geçirip ray çizin.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar