13 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları

13 Kasım 2018 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

13 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 08:00

13 KASIM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda hayatınızı yeniden düzenleme çabanız gözlerden kaçmıyor. Doğru adımlar atmak için acele etmeyin kendinize biraz zaman tanıyın. İş konusunda bazen çevrenizin desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz ancak kimden destek aldığınıza dikkat etmenizde fayda var. Maddi kaygılarınız yersiz.

BOĞA BURCU

Özel hayatınızda gizli kalması gereken konularda ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Partneriniz olabildiğince gizli bir özel hayat planlıyor ancak sizin bu konuda rahat olmanız onun canını sıkıyor. Çalışma hayatınızda yoluna koymanız gereken işler var bu konuda gecikmeseniz iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Güne son derece yorgun ve keyifsiz başlayabilirsiniz. Çalışma saatlerinizin uzun olması özel hayatınızı olumsuz etkiliyor. Maddi konularda karlı çıkma niyetindeyseniz mantıklı düşünüp mantıklı kararlar almalısınız. Bugünlerde yapacağınız karşılıklı görüşmelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda önemli kararlar alacağınız günlerden biriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Partnerinize karşı sevginizi dile getirmede elinizden geleni yapıyorsunuz ancak aynısını karşı taraftan görememek sizi üzüyor olabilir. Bugünlerde maddi acıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

İçinde bulunduğunuz durumlardan ötürü aşrı duygusal tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Özel hayatınızı bu çerçevede yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Çalışma hayatınızda sıkı çalışmanızın karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün. Maddi konularda aldığınız kararların doğruluğunu bugün daha iyi anlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün çalışma hayatınızda yeni kararlar almanız söz konusu olabilir. Sizin için sakin bir gün olsa da çalışma arkadaşlarınızın olumsuz durumlarına tanık olabilirsiniz. Özle hayatınızda her şey tam da istediğiniz şekilde ilerliyor. Son zamanlardaki dalgınlığınız unutkanlığınız maddi zorluk çekmenize neden olabilir.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızla ilgili kritik görüşmeler yapabilirsiniz. Güne bunun bilincinde olarak başlarsanız daha kolay bir görüşme sağlayabilirsiniz. Bu görüşmelerin daha sonra da faydasını göreceksiniz. Özle hayatınızda ise aradığınız aşkı bulmanız yakın zamanı kapsayabilir.

AKREP BURCU

Duygusal hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu aralar sorumluluk duygunuzun aşırı gelişmesinden kaynaklı olarak önemli işlerinizi en kısa zamanda bitirmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda sizi rahata erdirecek olumlu sonuçlar sizi bekliyor.

YAY BURCU

Bugün özel hayatınızda uzun süredir aradığınız huzuru bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise birçok işi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanda bunun faydasını görebilirsiniz. Maddi anlamda yakın çevrenizden alacağınız destek sizi bir hayli rahatlatabilir.

OĞLAK BURCU

Uzun süredir üzerinizde olan telaşı bir türlü üzerinizden atamadınız. Aceleci hallerinizi sizi olumsuz etkileyebilir. Bugünlerde gerek çalışma hayatınızda gerekse özel hayatınızda yükünüz bir hayli artabilir. Bugünlerde bütçe hesabı yapmanız önemli olabilir. Zira parasızlık sizi oldukça yıpratıyor.

KOVA BURCU

Özgürlüğünüze her ne kadar düşkün olsanız da özel hayatınıza da bir o kadar düşkünsünüz ancak bunu partnerinize anlatmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Uzun süredir ihtiyaç duyduğunuz tasarrufu artık gerçekleştirmenizin zamanı geldi. Bugün harcama yapmak cazip gelebilir ancak yarın bunun sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugünlerde iş sorumluluğunuz bir hayli artabilir. Çalışma hayatınız sizi bir hayli zorluyor ancak böyle çalışmaktan bir hayli keyif alıyorsunuz. Ancak unuttuğunuz başka sorumluluklarınızda var onları unutuyorsunuz. Özel hayatınıza ve de ailenize de zaman ayırmalısınız.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar