13 Aralık 2018 perşembe günlük burç yorumları

13 Aralık 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 13 Aralık 2018 Perşembe günlük burç yorumları...

13 Aralık 2018 perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 17:41

13 ARALIK 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili astraloji meraklıları. Burcunun bugün ne söylediğini okumadan dışarı çıkamayanlar, burcunun şansına ve de gücüne inanlar... Hadi bakalım 13 Aralık Perşembe günü burcunuz sizler için neler söylüyor?

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar... Her işinizi tutukuyla yapıyor olmanız sizleri mantıktan uzaklaştırabilir. Duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Böylece 2018 yılının bitmesine günler kala mantığınızı biraz daha devreye sokabilirseniz kazançlı bir yıla girebilirsiniz. Yatırım yapmak için bugünü tercih etmemenizde fayda var. Hareketli yapınız yerini bugün durgun hallere bırakabilir. Özellikle Koç burcu kadını bugün ani karar almaktan kaçınmalıdır. 

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar...  Sabrıyla dillere destan olan siz sevgili boğalar bugün sabrın sınırlarını zorlayıp kendinizi; tartışmaların, kavgaların içerisinde bulabilirsiniz. Bugün özellikle gün içerisinde daha sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Boğa burcu kadını ve boğa burcu erkeği aldığınız sorumluluklar sizi biraz yorabilir fakat bu sorumluklar ileride alacağınız kararları doğrudan etkileyecektir. Günün akşam saatleri duygusal olarak daha hareketli olabilir. Bugün belki bazı boğalar aşkı bulabilir... Hadi bakalım aşk dolu akşamlara...

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler... Güçlü duruşunuz ve aldığınız kararlar kimi zaman çevreniz tarafından irdelense de duruşunuzdan asla taviz vermemeniz gerekir. Bugün alacağınız kararların planlamasını daha farklı dizayn etmenizde fayda var. Zira uzun sürede hayata geçirmeye çalıştığınız planlar biraz sekmeye uğrayabilir. Bu yüzden daha kısa vadeli planları hayata geçirmek için çalışmalısınız. Günün akşam saatlerinde sizi heyecanlandıran gelişmeler yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler... İş ve özel hayatında oldukça karmaşık ilişkiler yaşayan yengeçler, öncelikle size müjdeyi vererek işe koyulalım. 2018 yılının bitmesine günler kala; bu karmaşaları tek tek yoluna koymaya başlayacaksınız. Ve bugün bu kararlar için milat olabilir. Bugün duygusal kararlar almaktan kaçının ve mantığınızla hareket etmeyi tercih edin. Bu tercihin kısa süreli yansımaları sizi mutsuz edebilir lakin aldığınız bu kararlar uzun vadede ve özellikle 2019 yılında daha mutlu ve daha kazançlı olmanızı sağlayacak. Geçmişte yaşadığınız bir olayla ilgili bugün bir gelişme yaşanabilir ama unutmayın sizi bir kez suistimal eden insan her daim bunu kullanacaktır. Sizi ele geçirmelerine izin vermeyin. Yengecin kıskacı hep sizde olsun.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar... Bir ortama girdiğinde kendini hemen fark ettiren aslanlar bugün oldukça şanslı. Enerjinizi doğru kullandığınız takdirde şans sizden yana olacak. İş hayatında yoğun bir gün yaşayacak olmanız enerjinizi düşürmeye asla engel olamamalı. Bugün saat 4'ten sonra özellikle enerjinizi düşürecek gelişmeler yaşanabilir fakat sevgili aslanlar bazen durup dinlemek lazım... Bugün özellikle günün yarısından sonra farklı fikirlere açık olmaya çalışın. Güne enerjik başlayan aslanlar günü de oldukça güzel bitirecek. Gece gözünüz telefonda ya da kapıda olsun her han ilginç bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar... Eskiye özlem duyan siz başaklar bugün eski dostlarınızla bir araya gelebilmek adına adım atabilirsiniz. Dostluk kavramına değer veriyor oluşunuz  geçmiş tecrübelerden dolayı sizi biraz yıpratmış olabilir ama alacağınız bu karar oldukça yerinde zira eski dostlarınız da sizden gelen mesajları bekliyor olabilir. İş hayatının başakları, bugün işe gitmekte oldukça zorlanabilir ama telaş yapmayın iş yerinde sizi rutin şeyler bekliyor. Akşamınızı kendinize ayırıp biraz kafa dinlemeye ne dersiniz? Hem eski dostlarla plan yapmak için telefon trafiğini hayata geçirmek için belki de bu akşam oldukça iyi bir seçim. 

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler... "Artık bu rutin şeylerden sıkıldım" isyanlarıyla güne başladığınız bugün, gün içerisinde sizi oldukça hareketli şeyler bekliyor olacak. Ailenizle alakalı yaşayacağınız bir gelişme ani karar vermenize neden olabilir ama teraziye yakışır bir şekilde bugün olayları tartmadan adım atmayın. Bugün iş hayatında olan teraziler iş yerinde alınan kararlara ani tepkiler verebilir. Parasal sıkıntılarınızı iş yerinde daha makul bir şekilde dile getirmeye özen gösterin. 2018 sıkıntılı bir yıl oldu fakat 2019'a daha sağlam adımlarla gireceksiniz. O yüzden bugün alınan kararların sizi üzmezine izin vermeyin.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler... 'İntikam' söylemlerini biraz geride bıraktığınız bir güne başlayacak olmanız sizi motivasyon olarak bugün daha rahatlamış kılacaktır. Eski bir dostunuzdan gelen mesaj sizi oldukça mutlu edecek. Hafta sonuna plan yapmak için günün akşam saatlerini tercih etmelisiniz. 2018'de yüzü gülmeyen akrepler "Bu aşk kapımı ne zaman çalacak?" diye bugün de söylenebilir ama unutmayın 2019'da siz sevgili akrepleri oldukça tutkulu bir aşk bekliyor olacak. İş hayatında kendi işinizin patronu olmak istiyor oluşunuzun çalıştığınız yerde, motivasyonunuzu düşürmesine müsade etmeyin. Unutmayın değerli akrepler; her şeyin bir zamanı ve en güzel zamanı vardır. Doğru zamanda beklentilerinizin hayata geçmesi dileği ile...

YAY BURCU

Sevgili Yaylar... Maddi konularda yaşadığınız sıkıntının hayatınızın her anını etkilemesine izin vermeyin . Bugün enerjisi oldukça düşük bir gün bu yüzden ani karar almaktan kaçının. Her an hasta olacak bir potansiyele sahip olan siz sevgili yaylar, soğuk havalardan korunmayı ihmal etmemelisiniz. Bugün sizi oldukça sevindirecek bir gelişme de yaşanacak elbette; çok yakın bir arkadaşınızdan gelecek bir haber sizin günü mutlu tamamlamanıza vesile olacak. 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar... Bugün sizi oldukça enerjik bir gün bekliyor. Gün içerisinde alacağınız birkaç olumsuz haber dışında bugün haftanın stresini atmak için oldukça mükemmel bir gün. Kendinize bolca vakit ayırmaya çalışın. İnatçılığıyla bilinen siz sevgili oğlakların bugün "inadım inat" söylemlerden artık biraz daha sıyrılmanız gerek. Uzun vadeli yapacağınız planlamalarda maddi sıkıntılarınızın sizi üzmesine izin vermeyin zira 2019 yılı sizler için daha kazançlı bir yıl olacak. 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar... Disipliniyle ve aldığı kararları uygulamasıyla bilinen kovalar bugün biraz daha günlük stresten uzaklaşmak isteyebilir. Çok sevdiğiniz dostlarınızdan gelecek olan bir hediye sizi oldukça mutlu edecek. İş hayatına atılan kovalarımız uzun vadede oldukça başarı elde edecek. İş hayatına yeni atılan kovalar ise; bugün maddi planlamalardan ve maddi harcamalardan kaçınmalısınız. Bugün özellikle internet alışverişi yapmamaya özen gösterin. Erkek arkadaşınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir gün. Gereksiz tartışmalardan uzak durun. Bazı kovalar eski çalıştığı iş yerinden bir haber alabilir 'aman dikkat!' diyelim mantıklı düşünmekte fayda var. 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar... Bugün sizler için oldukça duygusal bir gün olacak. Sevdiğiniz birinden alacağınız haber sizi derinden sarsabilir. Fakat geçici olan bu durumun tüm hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Evli olan balık burcu kadınlarımız bugün eşleriyle alakalı bir gelişmeye şahit olabilirler. İş hayatında patronlarınızla bir gelişme yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır neticelenmesini beklediğiniz konu iş yerinde çözüme kavuşacak. Akşam saatlerinde sinirden ağlayabileceğiniz bir durum oluşabilir. Kendinizi yıpratmayın gece kafanızı rahat bir şeklde yastığa koyacaksınız. Bugün ani kararlar almaktan ve ani söylemlerde bulunmaktan uzak durun. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar