için kaldı

12 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

12 Kasım 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

12 Kasım 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:00

12 KASIM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız. Anlık kararlarınızdan pişman olabilir ve tartışma yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise iletişim sorununuz olabilir.

BOĞA BURCU

Bugün kararlarınızı verirken sezgileriniz önemli bir rol oynayabilir. Aile yaşamınızda çözmeniz gereken sorunlar ortaya çıkabilir. Maddi sıkıntınızda hiç beklemediğiniz birisinden destek görebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün çaba gösterdiğiniz her şeyin karşılığını alabilmenizin önü açılabilir. Maddi konularla ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Bu dönem her şey istediğiniz yönde olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün duygusal anlamdaki hassasiyetinizi düzeltebilirsiniz. Partnerinize karşı sevginizi dile getirmekten çekinmeyin. Bir yanlışınız varsa özür dilemesini bilin. Maddi gerginlikler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Çalışma hayatınızda hiç beklemediğiniz gerginlikler yaşanabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz o nedenle anlaşmazlıklara karşı az konuşmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU 

Yakın çevrenizdeki bazı kişiler işinize burnunu sokabilir ve aklınızı karıştırabilir. Özel hayatınızda ise partnerinize karşı sergilemiş olduğunu tutum çok önem arz edebilir.

TERAZİ BURCU

Bugün gözünüzden kaçırdığınız bir detay iş hayatınızda olumsuzluklara neden olabilir. Özel hayatınızda ise partnerinizin gereksiz sorunları sizi fazlasıyla yorabilir.

AKREP BURCU

Bugün kimlerle ne paylaştığınıza çok dikkat etmelisiniz. Kurduğunuz cümleler size pahalıya patlayabilir. Haklıyken bir anda haksız durumda düşebilirsiniz.

YAY BURCU

Çalışma ortamınızda ortak çalıştığınız kişilerle birlikte çalışmaya yanaşmadığınız taktirde yolunuza tek başınıza devam etmek zorunda kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün özel hayatınız nedeniyle bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sorunlu ilişkiniz bitiş ile sonlanabilir. Tüm bunların yorgunluğu ruhunuzu da olumsuz etkileyebilir.

KOVA BURCU

Bugün son derece yoğun ve yorgun bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde işinizi yapmaya çalışmanız size olumlu anlamda geri dönebilir.

BALIK BURCU

Bugün işinizle ilgili yapacaklarınız farklı kazanımlar sağlayabilir. Emeklerinizin karşılığını almak için çok fazla beklemenize gerek kalmadı. Maddi ve manevi rahatlama yaşayabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar