1 Aralık 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

1 Aralık 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

1 Aralık 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 08:12

1 ARALIK 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün çalışmak sizin için son derece zor olabilir ancak işinizle ilgili önemli gelişmeleri kaçırmamanızda fayda var. Özel hayatınızda partnerinize karşı beklentilerinizi bir süre daha ertelemenizde fayda var.

BOĞA BURCU

Geçmiş deneyimlerinizin yararını bugün görebilirsiniz. Kaygılarınızı bir yana bırakın ve yapmak istediklerinize odaklanın. Bugünlerde alışverişinize biraz ara verseniz iyi edersiniz.

İKİZLER BURCU

Son zamanlarda işleriniz son derece ters gidebilir. Ancak yine de mutlu olmayı denemelisiniz. İş hayatınızda da sizi olumsuz etkileyecek durumlar gelişebilir. Maddi yatırımlarınızda dikkatli olsanız iyi edersiniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda sürprizlere hazırlı olun. Partneriniz sizi mutlu edecek planlar yapabilir. Yakın zamanda ailenizin de maddi desteği ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Sabırsız yapınız bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Gerek iş hayatınızda gerekse özel hayatınızda hep üste çıkma çabanızdan vazgeçmelisiniz. Biraz iç sesinizi dinleyip karar vermenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

Alacağınız bir haber sonrasında kısa bir yolculuğu çıkabilirsiniz. Bugünlerde sağlığınızla ilgili özellikle gözlerinizle ilgili dikkatli olmalısınız, küçük dikkatsizlikler size pahalıya patlayabilir.

TERAZİ BURCU

Pozitif düşüncelerde olmanız çevreniz tarafından dikkat çekiyor. Kaygılanmayı artık bırakmalısınız. Özel hayatınız bu gün oldukça hareketli, güzel haberler alacağınız bir gündesiniz.

AKREP BURCU

Bugün zor günlerden birini yaşayabilirsiniz. Gereksiz bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Bu günlerde maddi olarak da şanslısınız, beklediğiniz para umduğunuz gibi geliyor.

 

YAY BURCU

Bugün ailevi bazı konular önem kazanabilir. Bugün sizi heyecanlandıracak sürprizlere hazırlıklı olun. Uzun zamandır görmediğiniz konuklarınız olabilir.

OĞLAK BURCU

Aşk hayatınızda bazı olumsuz durumlar yaşanabilir. Hayat bir çırpıda geçiyor planlamalarınızı ona göre yapmanızda fayda var. Çevreniz de ki insanların size bazı sözleri var bu gün hiç beklemediğiniz bir tanesini yapılacak.

KOVA BURCU

Bugünlerde fazla endişelisiniz. Bunda iş hayatınızda yaşanan olumsuz gelişmelerin de etkisi büyük. Maddi konularda kısa süreli iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugünlerde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızın ağırlığından kurtulmanın yolu olarak aralıksız çalışma yolunu seçtiniz ama artık durma zamanı geldi. Yolunuzu yeniden çizmelisiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar