CHP’li adaydan tohumlu seçim çalışması

CHP’nin Ordu Aybastı Belediye Başkan Adayı veteriner hekim Aydoğan, seçmenlere tohum ve çam fidanı dağıtıyor.

CHP’nin Ordu Aybastı Belediye Başkan Adayı olan Veteriner Hekimi Özdilek Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında köylerde seçmenlere tohum ve çam fidanı dağıtıyor.

CHP’li Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu bu uygulamayla ilgili olarak, “İnsanlarımızda bir farkındalık yaratmak istedik, insanlarımıza tohum ve çam fidanı vermeye karar verdik” dedi.

Aydoğan’ın açıklaması şu şekilde:

“Üreten ve kazanan Aybastı sloganıyla bu yola çıktık. Bu bağlamda tüketim değil üretimin bizi kalkındıracağına inanarak insanlarımızda bir farkındalık yaratmak istedik ve insanlarımıza tohum ve çam fidanı vermeye karar verdik. Bakış açısı değiştiğinde Aybastı’da nelerin değişebileceğini göstermek istiyoruz. Ayrıca seçim bildirgemizde belirttiğimiz üretim ve kırsal kalkınma odaklı belediyecilik anlayışımızı bu sayede daha iyi anlatabileceğimize inanıyoruz. Biz çocukluğumuzda ahırlarımızda beslediğimiz hayvanların sütüyle, kendi yaptığımız yoğurtla, peynirle, bostanımızda yetiştirdiklerimizle beslenirdik. Bahçelerimizde yetişen meyveleri yerdik. Ve  reçel, pekmez yapardık. Tüm bunlardan yola çıkarak  Aybastı’da, insanlarımızı yeniden  asıl kültürümüze ve değerlerimize teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Üretmeden kalkınamayacağımıza inanıyoruz. Her evin bostanında ekili tohumumuz, harmanında dikili ağacımız, hemşehrilerimiz yetkiyi verdiği takdirde Aybastı’da çakılı çivimiz olacak”

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu