Obama kırmızı düğmeyi çay istemek için kullanıyordu

İngiliz milyarder Richard Branson, yeni kitabında eski ABD Başkanı Obama'nın Oval Ofis'teki kırmızı düğmeyi çay istemek için kullandığını iddia etti.

İngiliz milyarder Richard Branson 'Finding My Virginity' (Bekaretimi Bulmam) isimli yeni otobiyofrafik kitabında yakın ve özel bir ilişkiye sahip olduğu eski ABD Başkanı Barack Obama ile ilgili bir açıklamada bulundu.

OBAMA, KIRMIZI DÜĞMEYİ ÇAY İSTEMEK İÇİN KULLANIYORDU

Branson'ın kitabında "Oval Ofis'ten çıkmakta olduğumuz sırada masasındaki kırmızı düğmeleri fark ettim. Obama düğmelere baktığımı gördü ve düğmelerin eskiden acil durumlar için orada olduğunu, ancak artık misafirleri için çay istemek amacıyla kullandığını söyledi" ifadeleri yer aldı.

Obama ve eşi Michelle Obama Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra ocak ayında Branson'la İngiltere'deki Virgin adalarında 10 gün geçirmişti.

Nisan ayında da Trump'ın odadaki kırmızı düğmelerden birini kola istemek için kullandığı ileri sürülmüştü.

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu