Son dakika Afrin haberleri! Diyarbakır üssünün ardından İncirlik üssünde de F-16 hareketliliği var!

Afrin operasyonuna yönelik Adana'daki İcirlik Üssü'nde 4 F-16 uçağı kalkış için beklerken, 2 F-16 uçağı üste indi. Sınıra askeri sevkiyatlar devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin operasyonu kapsamında askeri sevkiyatlar devam ederken, Afrin'e F-16 takviyeleri de başlatıldı. ’Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında Diyarbakır Ana jet üssünden takviye edilen F-16 savaş uçaklarının yanı sıra Adana'nın İncirlik üssünde de hareketlilik yaşandı. Üste 4 F-16 uçağı kalkış için beklerken, 2 F-16 uçağı üste indi.

Zeytin Dalı Harekatı’nın ikinci gününde, Adana’da bulunan İncirlik 10. Tanker Üst Komutanlığında öğlen saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Piste inen savaş uçakları dikkat çektiği gibi pistin kenarında 4 F-16 uçağının kalkış için beklediği görülüyor. Pist başında bekleyen savaş uçaklarının operasyona katılması beklenirken, üsse Amerika’ya ait bir kargo uçağı da indi.

Süreci kimsenin zehirlemesine müsaade ed Yasa teklifi bu hafta Meclis'e geliyor Maliyenin radarında şimdi de POS cihazlarıyla yapılan tahsilatl