Guaido, Türk halkına seslendi

Venezuela’da Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido kendisini geçici devlet başkanı ilan etmişti. Guaido yaptığı röportajda, “Erdoğan, Maduro'nun değil Venezuela'nın dostudur." dedi

Kendini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido gazeteci İbrahim Haskoloğlu’na röportaj verdi.

Yapılan röportajda Guaido şu ifadeleri kullandı:

“Sizler gibi bizler de ülkemiz için refah, barış ve istikrar istiyoruz. Venezuela’da yüzde 2 milyon enflasyon var. Gıda eksikliği yaşayanlar var. Halk aslında yaşamıyor hayatta kalma mücadelesi veriyor. Venezuela çok önemli müttefiklere ve potansiyele sahip. Ancak Maduro yönetimi döneminde 3 milyon varillik petrol üretimi 1 milyon varile kadar düştü.

"Erdoğan Maduro’nun değil Venezuela’nın dostu"

Maduro, Türk halkının dostu çünkü Türk halkının gözünde Maduro demek kesinlikle Venezuela demek. Ben görevimin başında dünyanı birçok ülkesi tarafından tanınan geçici devlet başkanıyım. Dikkat etmek gerekir ki; Erdoğan Maduro’nun değil Venezuela’nın bir dostu olarak tutumunu ortaya koydu.

Süreç ortada… Yüzde 90’lık gibi bir kesimin desteğini alıyoruz. Her ne kadar Maduro desteğinin olduğunu göstermeye çalışsa da bu böyle değil. Maduro yalnız kaldı. Kendisini koruyan hiç kimse yok."

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi Mehmet Şimşek'in arkasındayız