ABD Donanması'ndan düşündüren kapak fotoğrafı

ABD Donanması'na ait resmi Twitter hesabı profil fotoğrafını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün altından geçen ABD savaş gemisi yaptı.

ABD Donanması'na ait resmi Twitter hesabının profilinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün altından geçen ABD savaş gemisinin fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

19 Ocak 2019’da Karadeniz’e giren USS Donald Cook adlı gemiyi gösteren fotoğraflar aynı gün donanmanın sayfasında yayınlanmıştı.

Fotoğraflarla birlikte şu not paylaşılmıştı:

"ABD'nin Avrupa Donanma Komutanlığı: USS Donald Cook 19 Ocak 2019'da, bölgesel müttefikler ve Donanma Ortaklıkları'nın desteğinde Türk boğazlarından geçerek Karadeniz'e girdi."

ABD Donanması'nın 15 Temmuz Köprüsü'nden geçiş karelerini resmi sayfasının ana profiline taşıması, sosyal medyada bir mesaj olarak değerlendirildi.

Maden suyunda dışkı ve bakteri örneğine rastlandı! Yeni müfredatla gelen değişiklikler ve iyileştirmeler neler? Ders süreleri kısalacak mı? İ Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Bedel ödeme sırasında en öndeyim Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı!