Yenikapı- Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor, ne zaman açılacak?

Yenikapı- Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor, ne zaman açılacak? Sorusu vatandaşlar tarafından çok araştırıldı. Yenikapı- Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde…

Yenikapı- Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor, ne zaman açılacak? Sorusu Yenikapı- Atatürk Havalimanı ve Yenikapı- Kirazlı seferlerini yapmak kullanmak isteyen yolcular tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Yenikapı- Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde…

Yenikapı-Havalimanı-Kirazlı metro seferleri neden yapılamıyor?

İstanbul’da bazı seferler iptal edildi. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu. 

Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında öğle saatlerinde yoğunluk yaşandı. Seferlerin durmasına Aksaray'da metronun raydan çıkmasının neden olduğu öğrenildi. Bu nedenle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu.

Yenikapı-Havalimanı-Kirazlı metro seferleri ne zaman açılacak?

Teknik bir arıza nedeniyle duran seferler, kısa bir süre yapılamadı. Seferlerin normale döndüğü belirtildi. 

Araçlarda TTB zorunlu hale geliyor Eski İYİ Partili isim yeni parti kuruyor! İsrail bölgeyi resmen boşaltıyor En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?