Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir? Vuslat dizisi 101. basamak ne anlama geliyor?

TRT 1'in dikkat çeken dizisi Vuslat'ta ilginç sorular akıllarda yer ediniyor. Son olarak Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir? Vuslat dizisi 101. basamak ne anlama geliyor? sorusu gündeme geldi. İşte Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir? Vuslat dizisi 101. basamak ne anlama geliyor? yanıtı.

Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir? Vuslat dizisi 101. basamak ne anlama geliyor? sorusu TRT 1'de yayınlanan Vuslat adlı dizide gündeme geldi. Peki ama Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir, 101. basamak ne anlama gelir? İşte Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir, 101. basamak ne anlama gelir? yanıtı. 

Vuslat dizisinde Visal-i Hak nedir?

TRT 1'de her pazartesi günü ekrana gelen Vuslat dizisinde satranca benzeyen oyun dikkat çeker. Dizide Salih baba karakteri ile Abdullah'ın oyun oynadığı anda, vuslata ermek için geçilen yolların haritası gibi bir oyun oynamaya başladı. Oyunda basamaklar vardır ve 101. basamak Visal-i Hak'tır. Visal-i Hak ise Vuslat'a ermek anlamına sahiptir. 

Kısacası vuslata ermek öyle kolay bir iş değildir. İnsan aşık olmuşsa Allah’a teslim olmalı ondan gelen herşeyi anlamalı anlatmalı ve kabullenip ilerlemeli. İnsan yaşadıklarını kuldan bilir nefsine yenilirse geri düşer. İnce bir yoldur bu aşk yolu kıldan ince kılıçtan keskindir.

TRT 1 Vuslat 101. basamak ne anlama gelir?

TRT 1'deki Vuslat adlı dizinin 101. basamağı Vuslat'a ermenin anlamıdır. Zaten oyununda son basamağıdır. 

Devamı için ekteki haberimize tıklayabilirsiniz.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu