Victoria Clay kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Victoria Clay kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Top modelin resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı derin dekolteli paylaşımı gözleri bir kez daha üzerine çevrilmesine neden oldu. Peki Victoria Clay kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Victoria Clay kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Top modelin resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı derin dekolteli paylaşımı gözleri bir kez daha üzerine çevrilmesine neden oldu. Peki Victoria Clay kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? detayları haberimizde.

Victoria Clay kimdir?

Victoria Clay kimdir? Victoria da insanlara vücutlarıyla barışık olmalarını öğütleyen, 'beden olumlama' hareketini yaymaya çalışan modeller arasında yer alıyor. Güzel model, Kate Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss ve Tallia Storm gibi isimlerle arkadaşlık ediyor. Başarılı manken, genç kızlara ve kadınlara, "canları ne istiyorsa onu giymelerini" söylüyor. Güzel model 178 cm boyunda, 38 beden giyiyor.

Victoria Clay Instagram adresi

Victoria Clay Instagram adresi @victoria_clay . Victoria Clay'ın resmi Instagram hesaı üzerinde 41 bine yakın takipcisi bulunmaktadır. Güzel model ise 3 bine yakın kişiyi takip etmekte.

 

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu