Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda

Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda? sorusu Liglere verilen arayla birikte UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları oynanmaya başlamasıyla gündem oldu. Peki Türkiye İsveç maçı hangi kanalda saat kaçta başlayacak? Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda?

Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda? soruları UEFA Uluslar Ligi'ndeki maçlar nedeniyle gündeme geldi. Rusya ve İsveç ile aynı grupta yer alan Milli Takım, Rusya'ya Trabzon'da 2-1, Rusya'da da 2-0 mağlup oldu. İsveç'i ise 2-0 geriden gelerek 3-2 yenen Türkiye de önemli eksiklikler de bulunuyor. AzOnceOldu ekibi olarak Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda? sorusunun yanıtını sizler için derledik. Sakatlığı devam eden Emre Akbaba İsveç karşısında forma giyemeyecek. Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda?

Türkiye İsveç maçı canlı izle, naklen hangi kanalda?

Türkiye ile İsveç arasında oynanacak UEFA Uluslar Ligi karşılaşması bu akşam 20:00'de başlayacak. Millilerimiz için kritik önem taşıyan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Türkiye İsveç maçını canlı izlemek için tıklayınız.


Türkiye İsveç maçının muhtemel 11'leri 

TÜRKİYE

Sinan Bolat, Zeki Çelik, Serdar Aziz, Çağlar, Hasan Ali, Mahmut Tekdemir, Okay, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Serdar Gürler, Cenk Tosun

İSVEÇ

Olsen, Augustinsson, Granqvist, Lindelof, Olsson, Ekdal, Cleaesson, Hiljemark, Larsson, Isaac Kiese Thelin, Berg

Türkiye-İsveç milli maçı taraftar bilgilendirme

Güvenlik toplantısında alınan karar gereğince; Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu kapıları 18.00'de seyirci alımı için açılacak. Stada; sırt çantası, taşınabilir şarz cihazı, şemsiye, plastik ve cam şişe vb. malzemeler alınmayacak.

Türkiye 565. maçına çıkıyor

A Milli Futbol Takımı, İsveç ile yarın Konya'da yapacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup beşinci hafta maçıyla 565. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 95 yıllık tarihinde 296'sı resmi, 268'i özel 564 maçta, biri hükmen olmak üzere 212 galibiyet aldı, 132 defa berabere kaldı, 220 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, 242'si deplasmanda, 242'si evinde, 80'i de tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten toplam 741 gol attı, kalesinde 818 gol gördü. A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 564 karşılaşmanın 484'ünü Avrupalılarla, 31'ini Asyalılarla, 23'ünü Amerikalılarla, 23'ünü Afrikalılarla, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu