Oytun Erbaş kimdir, kaç yaşında? Yüzleşme programının sunucusu ne hastası?

Oytun Erbaş kimdir, kaç yaşında? Yüzleşme programının sunucusu ne hastası? Oytun Erbaş kimdir, kaç yaşında merak edilmektedir. Sizler için Yüzleşme programının sunucusu Otun Erbaş kimdir, kaç yaşında ve hastalığını araştırdık. Oytun Erbaş hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Oytun Erbaş kimdir, kaç yaşında, Yüzleşme programının sunucusu ne hastası merak ediliyor. Kanal D’de yayınlanmaya başlayan yeni programı ile gündem olan Oytun Erbaş Yüzleşme'nin moderatörlüğünü üstelenmiştir. Oytun Erbaş ve hayatı ile ilgili ayrıntıları derledik.

Yüzleşme programında aynı evde yaşayan 7 kişinin sağlık sorunlarının ele alındığı programda Doç. Dr. Oytun Erbaş e uzman doktorlar psikolojik ve tıbbi açıdan destek sağlayacaktır. Peki, Oytun Erbaş kimdir, kaç yaşında?

Oytun Erbaş kimdir?

 Oytun Erbaş 15 Kasım 1978 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Oytun Erbaş Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun olmuştur.

Ege Üniversitesi'nde Radyoloji ve Fizyoloji Anabilim Dallarında Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlayan Erbaş, esas uzmanlık alanı AR-GE çalışmalarında yapmıştır. Sinirbilim, biyolojik psikoloji, fizyoloji ve fizyopatoloji alanlarıyla da yakından ilgilendiği bilinmektedir.

Oytun Erbaş çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Oytun Erbaş otizm hastasıdır. 

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi