Melis Sezen kimdir? Murat Dalkılıç’ın yeni aşkı Melis Sezen mi?

Hande Erçel ile ilişkisini bitirme kararı alan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Melis Sezen ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Melis Sezen kimdir? Murat Dalkılıç’ın yeni aşkı Melis Sezen mi? Detaylar azoonceoldu.com'da!

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile birlikteliklerine son veren Murat Dalkılıç’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Magazin gündemindeki habere göre Murat Dalkılıç, Hande Erçel’in arkadaşı Melis Sezen ile aşk yaşıyor.

Murat Dalkılıç’ın yeni aşkı Melis Sezen mi?

Merve Boluğur’dan ayrıldıktan sonra uzun süre Hande Erçel ile beraber olan Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. Hande Erçel'le aşkı 1 yılı doldurmadan son bulan Murat Dalkılıç, iddiaya göre mutluluğu rol arkadaşında buldu. Ünlü popçu, konuşulanlara göre son filmi ‘Dünya Hali’nin setinde partneri Melis Sezen’le yakınlaştı. Kulislerde konuşulanlara göre 35 yaşındaki şarkıcı, gönlünü filmde başrolü paylaştığı Melis Sezen'e kaptırdı. Kendinden 10 yaş küçük oyuncuyla yakınlaşan Dalkılıç'ın bu aşkı şimdilik herkesten sakladığı belirtiliyor. Haberi duyanlar şimdi Murat Dalkılıç ve Melis Sezen beraber mi sorusu araştırılıyor.

Melis Sezen'den Murat Dalkılıç açıklaması

Ortaya atılan iddiaların ardından oyuncu Melis Sezen'den açıklama gecikmedi. Sezen, sosyal medya hesabından,"Son günlerde Murat Dalkılıç'la hakkımda çıkan haberler asla gerçeği yansıtmamaktadır. Sevgili Murat'la çok güzel bir film çektik, o kadar... Sevgililik diye bir şey söz konusu değildir. Teşekkür ederim. Saygılarımla..." notunu düştü.

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ve ardından Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırmıştır.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Mehmet Şimşek'in arkasındayız