Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle - Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz bedava izle

Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle - Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle -Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz izle.

Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle - Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle - Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. İşte Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle - Kayserispor Akhisarspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri...

Kayserispor Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kayserispor Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı netleşti. Kayserispor - Akhisarspor , Spor Toto Süper Lig maçı 16 Aralık 2018 Pazar günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 13:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizinaşağıdaki linklerinde görebilirsiniz. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Levent, Lopes, Kana Biyik, Atila, Mensah, Şamil, Chery, Deniz, Bilal, Umut

Akhisarspor: Fatih, Lopes, Caner, Sissoko, Vrsajevic, Aykut, Eray, Barbosa, Josue, Güray, Bokila

Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Akhisarspor maçı hakemi

Kayserispor Akhisarspor maçını hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Candaş Elbil yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Özgüç Türkalp görev alacak.

Kayserispor Akhisarspor maçı öncesi notlar 

Kayserispor ile Akhisarspor, Süper Lig'de 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların yarısı berabere tamamlandı (Kayserispor üç, Akhisarspor iki galibiyet).
Kayserispor, Süper Lig'de evinde Akhisarspor ile karşılaştığı beş maçta bir galibiyet alabildi (2B 2M) ve son iki maçı kaybetti.
Bu sezon ligdeki ilk dokuz maçının birini kazanabilen Akhisarspor (2B 6M), son altı lig maçında ise sadece bir kez yenildi (3G 2B).
Kayserispor geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı 3-0 yendi ve dört maçlık mağlubiyet serisine son verdi.
Deplasmanda oynadığı son iki maçta yenilmeyen Akhisarspor (1G 1B) bu iki maçtan önce üst üste beş maç kaybetmişti.
Kayserispor ligde evinde oynadığı son altı maçta bir galibiyet alabildi (2B 3M) ve bu maçların sadece ikisinde gol atabildi.
Kayserispor bu sezon ligde en az gol atan ikinci takım (13). Akhisarspor ise bu sezon ligde en fazla gol yiyen takım konumunda (25).
Bu sezon ligde rakip ceza sahalarında topla en az buluşan birinci (Kayserispor - 181) ve üçüncü takım (Akhisarspor - 222) bu maçta karşılaşacak.
Kayserispor'un ligde attığı son dokuz golün altısında Tjaronn Chery'nin doğrudan katkısı bulunuyor (beş gol ve bir asist).
Akhisarsporlu Jeremy Bokila bu sezon Süper Lig'de sadece son iki maçta forma giydi ve iki maçta da gol atmayı başardı (iki gol ? 90 dakika).

Kayserispor Akhisarspor maçı sakatlar ve cezalılar

Kayserispor'da sakatlığı bulunan Oğuzhan Berber, Sakıp Aytaç, Rajko Rotman Akhisarspor maçında forma giyemeyecek. Artem Kravets'in durumu ise belirsiz. Ayrıca Cristian Sapunaru'nun cezası bulunuyor.

Konuk ekip Akhisarspor'da ise Mustafa Yumlu, Dany ve Serginho'nun sakatlığı bulunuyor. Ayrıca golcü futbolcu Seleznyov kadro dışı bırakıldığı için maçta forma giyemeyecek.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Mehmet Şimşek'in arkasındayız Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı