FPK sistemi nedir, kimler yararlanabilir, şartları neler?

FPK sistemi nedir, kimler yararlanabilir, şartları neler? Televizyonda reklamları dönmesinin ardından internette en çok aratılan konulardan biri de FPK sistemi nedir, kimler yararlanabilir, şartları neler? sorusu oldu. Detayları haberimizde topladık.

FPK sistemi nedir, kimler yararlanabilir, şartları neler? Televizyonda reklamları dönmesinin ardından internette en çok aratılan konulardan biri de FPK sistemi nedir, kimler yararlanabilir, şartları neler? sorusu oldu. Detayları haberimizde topladık.

FPK sistemi nedir?

FPK sistemi nedir? sorusunun yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Kendi bütçenize uygun taksitlerle ev sahibi olurken zamandan da tasarruf etmek mi istiyorsunuz? Doğru adrestesiniz! Zaman tasarruflu model ile sadece zamandan değil pek çok açıdan tasarruf edersiniz. Gelin bunlara birlikte göz atalım. Önce ev sahibi olmak için ne kadarlık bir bütçe ile ev alacağınızı, aylık ne kadar taksit ödeyebileceğinizi belirlemeniz gerekiyor. Sonrasında size en yakın FuzulEv şubesine uğrayarak hesap uzmanlarımızla alacağınız ev için ödeme tablolarınızı netleştirerek ödemelerinize başlayabilirsiniz.

FPK sisteminden kimler yararlanabilir?

Faizsiz Peşinatsız Kredisiz ev almak isteyen binlerce kişi FPK sisteminden kimler yararlanabilir? sorusunu yanıt arıyor. Fuzelev'in başlattığı kampanyanın detayları  haberimizde yer almaktadır. Tıpkı sizin gibi ev almak isteyen kişilerden, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 200 ve 240 kişilik gruplar oluşturulur. Bu konut edindirme modelimiz de diğer tüm modellerimiz gibi taksitler faizsiz ve vade farksızdır. Kimin ev sahibi olacağı her ay noter huzurunda yapılan çekilişlerle belirlenmektedir. Her üyemiz alacağı gayrimenkulün cinsini ve taksit tutarlarını belirlemede özgürdür. Ödeme imkânı doğrultusunda bir gruba dahil olur ve ödeyeceği taksit gayrimenkul bedelinin vade sayısına bölünerek bulunur. Bu modelimizde vadeniz teslimatınızı aldıktan sonra önceden bildirilen oranda artırılarak olması gerekenden çok daha erken biter. Evinizi ilk ay aldığınızda vadeniz olması gerekenin yarısından bile daha erken biter. 

Fuzelev sahibi kim?

Fuzulev'in bünyesinde yer aldığı Fuzul Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal'dır. Fuzul şirketler grubu bünyesinde bulunan Fuzul Otomotiv 1992 yılında faaliyetine başlamıştır. Fuzul Otomotiv, otomobil sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri otomobil sahibi yapmayı amaçlamıştır.

Bunu da bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.

Fuzul grup 2000 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Başakşehir de Bizimevler sitesi, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, KağıthanedeMeva evleri, Kartalda Serrapark konutları gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş, binlerce aileyi konut ve işyeri sahibi yapmıştır.

Fuzul grup otomobilde sağladığı güven ve birikimi şimdi konut sektöründe uygulamaya başlamıştır. 

Fuzulev sistemi banka ve faiz olmadan düşük taksitlerle bireyleri yardımlaşma sistemi içerisinde Ev sahibi olmalarını sağlamaktadır.

İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu