Erkan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereden hangi partinin adayı?

Erkan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereden hangi partinin adayı? Twitter TT listesinde üst sıralara doğru yükselen Erkan Aydın ismi merak konusu oldu. Peki Erkan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereden hangi partinin adayı?

Erkan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereden hangi partinin adayı? Twitter TT listesinde üst sıralara doğru yükselen Erkan Aydın ismi merak konusu oldu. Peki Erkan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereden hangi partinin adayı? detayları haberimizde. 

Erkan Aydın kimdir?

Twitter'da tt listen giren Erkan Aydın kimdir? sorusu sizler için araştırdık. CHP Osmangazi Belediye Başakn Adayı Erkan Aydın yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  Şimdi yaşayacağımız yere sen Barcelona Milano olarak hayal etmiyorsan ne işin var o koltukta. Ben böyle hayal ediyorum. Mevcut yönetim bundan rahatsız olmuş. Osmangazi Barcelona ve Milano gibi olamaz mı vatandaş bunu hak etmiyor mu?

Erkan Aydın kaç yaşında? sorusunun yanıtı haberimizin detayında. 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu.  Serbest eczacılık yaptı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernekler, federasyon ve konfederasyonlarda görevler aldı. 

Orhaneli-Keles-Büyükorhan Harmancık ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanlığında bulundu. 25 ve 26. Dönemde Bursa Milletvekili seçildi. Dilekçe Komisyonu ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyelikleri bulunuyor. 

Erkan Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Bursa İli, Osmangazi İlçesi Belediye Başkan adayı oldu. 

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi