Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi?

Demet Akalın'ın son açıklamalarından sonra Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? sorusu gündeme geldi. Peki ama Demet Akalın'ın boşanması planlı mıydı? Demet Akalın mal kaçırmak için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi?

Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi? sorusu Demet Akalın ile Okan Kurt'un barışmasıyla gündeme geldi. Haberimizde Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi? sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Demet Akalın'ın isyan niteliğindeki açıklamalarla birlikte Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi? soruları yanıt buldu. İşte Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi? yanıtı..

Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı?

Okan Kurt’un aile şirketinin borçları nedeniyle evine haciz gelmesinden bir hafta sonra 6 yıllık evliliğini noktalayan Demet Akalın, ortaya atılan yeni iddialar yüzünden çılgına döndü. Demet Akalın hakkında çıkan iddialara çok sert yanıt verdi. Peki ama Demet Akalın mal kaçırdığı için mi boşandı? Demet Akalın mal kaçırdığı için boşandı iddialarına, ''Hangi aklı başında insan bu rezilliği kendine yaşatır? Siz bana haciz niye geldi biliyor musunuz? Eşimin kardeşi evimi ofis olarak gösterdiği için. Benim evim kimsenin ofisi değil arkadaş.'' cümleleriyle yanıt verdi. 

Okan Kurt Demet Akalın'ın üstüne mal geçirdi mi?

Demet Akalın isyan etti! 'Neyi üstüme geçirmişim ki mal kaçırayım'

Eylül ayında boşandığı Okan Kurt’la görüntülenmesinin ardından hakkında “Mal kaçırmak için eşinden ayrıldı” haberleri çıkan Demet Akalın isyan etti: “Okan Bey neyi geçirmiş üstüme ki mal kaçırmak için boşanayım!”

Demet Akalın Okan Kurt boşanmadı mı?

Demet Akalın hakkında çıkan Okan Kurt'tan boşanmadı açıklamaları karşısında ise çılgına döndü. Akalın'ın Okan Kurt için eşim demesi ise duyanları şaşırtıyor. 

Threads, Türkiye'de resmen erişime kapatıldı Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi F1 yarışları İstanbul'a gelecek