Berat Albayrak’ın gözüne ne oldu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Projesi Finansman Anlaşması İmza Töreni'nde konuşma yaptı. Katıldığı konuşmada Berat Albayrak’ın sağ gözündeki kırmızılık dikkatlerden kaçmadı ne olduğu merak edilmeye başladı. Berat Albayrak’ın gözüne oldu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Projesi Finansman Anlaşması İmza Töreni'nde konuşmasından notlar;

“Bugün önemli bir proje için buradayız. Tuz Gölü Doğalgaz Deposu Finansmanı için bir aradayız. Türkiye için önemli bir finans kaynağı olacak. Bölgede doğalgaz ticaret merkezi hedefimiz doğrultusunda çok önemli adımlar attık. Güvenin olduğu yerde yatırım ve ekonominin büyümesi vardır. Ekonomide çok boyutlu bir dönüşümün haritasını belirleyeceğiz. Türkiye 2023 hedeflerine hızla ulaşıyor. Enerjide bütün hedeflerimizi hayata geçireceğimiz kapsamlı çalışmalarımız hazır. Türkiye olarak yeni bir dönem başlıyor. Daha kurumsal, bürokratik oligarşiden uzaklaşmış bir süreç olacak. Milli enerji ve maden politikasını ilan ettik. Kurumlarda devamlılık esastırdan hareketle planımız hazır işliyor, Türkiye'yi 2023 hedeflerine götürecek.”

Berat Albayrak’ın gözüne oldu?

Konuşma yapmak için canlı yayına çıkan Berat Albayrak’ın sağ gözünün alt köşesinde yer alan belirgin kızarıklık gözlerden kaçmadı. Ancak nedeni bilinmiyor.

Berat Albayrak kimdir?

21 Şubat 1978 yılında dünyaya gelen Berat Albayrak aslen Trabzonludur. Türk iş adamı, siyasetçi olan Berat Albayrak 24 Kasım 2015 tarihinden beri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanıdır.  Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadıdır. Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinin Yenice köyünden olan Albayrak, Lise eğitimini  Özel Fatih Koleji'nde yapmış üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Albayrak daha sonra New York'ta Pace Üniversitesi'nde finans üzerine MBA yapmıştır. Birçok şirkette üst düzey işlere imza atan Berat Albayrak bir dönem Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili olarak meclise girdi. 24 Kasım'da Ahmet Davutoğlu başbakanlığındaki 64. Hükümet'in Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bakan olarak tayin edildi. Binali Yıldırım tarafından kurulan 65. Türkiye Hükûmeti'nde bu görevine devam etti. Üç çocuk babası olan Berat Albayrak ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadıdır.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Mehmet Şimşek'in arkasındayız Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı