Arda Turan ve Berkay hangi mekanda kavga etti? Gizli Kalsın neresi, nerede?

Arda Turan ve Berkay'ın kavga etmesinden sonra Arda Turan ve Berkay hangi mekanda kavga etti? Gizli Kalsın neresi, nerede? soruları gündem oldu. İşte Arda Turan ve Berkay'ın eğlendiği ve kavga ettiği mekan ile ilgili bilgiler.

Arda Turan ve Berkay hangi mekanda kavga etti? Gizli Kalsın neresi, nerede?

Magazin dünyası Arda Turan ve Berkay'ın kavgasını konuşurken olayla ilgili de birçok konu merak ediliyor. AzOnceOldu ekibi olarak ikilinin kavga ettiği mekanı sizler için açıklıyoruz. İşte Arda Turan ve Berkay hangi mekanda kavga etti? Gizli Kalsın neresi, nerede? sorusunun cevabı. 

Arda Turan ve Berkay hangi mekanda kavga etti? Gizli Kalsın neresi, nerede?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkaydün gece, Emirgan ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti. Kavganın perde arkası ortaya çıktı.

Mekana fotoğrafta gördüğünüz meşrubat dolabından giriş yapıyorsunuz. Mekan bar konseptine dönüşüyor. Gizli Kalsın tıp ki adı gibi. 

Gerçekte bilinen adı pizza emirgandır.
fiyatları normalden yüksek ama arada bir kendinizi şımartmak için pizza yiyen biriyseniz burayı tercih edebilirsiniz. porsiyonları doyurucu ve lezzeti yerinde. müzikleri baymıyor, yormuyor. müziğin sesini ne konuştuğunu anladığın bir seviyede tutuyorlar. erken saatlerde giderseniz daha iyi çünkü oldukça küçük, mini minnacık bir yer.

Mekanın adresi: Emirgan Mah. Emirgan Mah. Sakıp Sabancı Cad. No 14/B Sarıyer / İstanbul

Emirgan'da bir mekan Gizli Kalsın... Ama ne hikmetse hiçbir şey gizli kalmıyor. Bakın hangi ünlüler o mekanda yakalanmış?

Murat Boz’un parti öncesi eğlencesi...


Tuba Büyüküstün’ün mekanın işletmecisi Umut Evirgen’le yakınlaşması...


Ahu Yağtu’nun sabah 5’e kadar Hacı Sabancı’yla dudak dudağa yakalanması...


Nazlı Çelik’ten Ozan Güven’e, Hadise’den Cem Yılmaz’a,


Demet Özdemir'den Furkan Palalı'ya,


Engin Öztürk'ten İdil Fırat'a,


Aras Bulut’tan Çağatay Ulusoy’a daha bir sürü ünlünün dedikodusu çıktı bu mekandan. Yani mekanın sadece adı Gizli Kalsın yoksa hiçbir şeyin gizli kaldığı falan yok. Özellikle söz konusu ünlülerse...

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi