8 Ocak 2019 Salı günü Ağrı'da okullar tatil mi?

8 Ocak 2019 Salı günü Ağrı'da okullar tatil mi? Kış sert yüzünü Ağrı'da da gösterdi. Öğrenciler Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan kar tatili haberi bekliyor. Peki 8 Ocak 2019 Salı günü Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? aklınıza takılan cevaplar haberimizde.

8 Ocak 2019 Salı günü Ağrı'da okullar tatil mi? Kış sert yüzünü Ağrı'da da gösterdi. Öğrenciler Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan kar tatili haberi bekliyor. Peki 8 Ocak 2019 Salı günü Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? aklınıza takılan bütün soruların cevaplarını haberimizde bulacaksınz.

Ağrı'da 8 Ocak Salı günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Ağrı'da Okullar Tatil mi? Ağrı Valiliği 8 Ocak 2019 Salı günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Ağrı Valisi Süleyman Elban okulları Tatil edecek mi?

Ağrı'da aşırı buzlanma nedeniyle taşımalı eğitim gören köy okullarında eğitime bir gün ara verildi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, köy yollarında görülen aşırı buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Ağrı merkeze bağlı taşıma kapsamındaki köy okullarında eğitim ve öğretim gören öğrenciler için 8 Ocak Salı günü okulların tatil edildiği duyuruldu.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi