Trabzonspor Avrupa'ya havlu attı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Krasnodar'a deplasmanda mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını yitirdi

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, Rusya deplasmanında Krasnodar ile karşılaştı. Mücadelede kazanan 3-1'lik skorla ev sahibi Krasnodar oldu ve Trabzonspor'un gruptan çıkma şansı kalmadı.

Krasnodar'ın gollerini 27 ve 35. dakikada bir dönem Beşiktaş forması da giyen Manuel Fernandes, 90+3. dakikada Ivan Ignatyev kaydetti. Trabzonspor'un tek golü 90+4. dakikada Anthony Nwakaeme'den geldi.

 Bu mağlubiyetin ardından Trabzonspor 1 puanda kaldı ve bitime iki hafta kala gruptan çıkma şansını kaybetti. Krasnodar ise puanını 6'ya yükseltti.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 28 Kasım tarihinde Trabzonspor, İspanyol ekibi Getafe'yi ağırlayacak. Krasnodar'ın rakibi ise Basel olacak.

Maden suyunda dışkı ve bakteri örneğine rastlandı! Yeni müfredatla gelen değişiklikler ve iyileştirmeler neler? Ders süreleri kısalacak mı? İ Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Bedel ödeme sırasında en öndeyim Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi uyarısı!