Tottenham-R.Madrid maçı Cüneyt Çakır'ın

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba gecesi oynanacak Tottenham-Real Madrid maçını yöneteceği açıklandı.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a bir görev daha... Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba gecesi oynanacak Tottenham-Real Madrid karşılaşmasında düdük çalacak. 
 
Çakır'ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun. Mustafa Emre Eyisoy dördüncü hakem. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik yapacak. 
 
Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda zirveyi paylaşan Real Madrid ve Tottenham'ın 7'şer puanı bulunuyor.

2006'dan bu yana uluslararası arenada görev yapan Çakır, son 2 Avrupa Şampiyonası'nda (2012, 2016) boy gösterdi. Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda da görev yapan Cüneyt Çakır, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 27 Eylül'de oynanan ve Chelsea'nin Atletico Madrid'i deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmada görev aldı.

Cüneyt Çakır, Real Madrid'in en son maçını geçen sezon yarı finalde Atletico Madrid'i 2-1 yendiği maçta yönetmişti.

Ayten Gökçer hayatını kaybetti Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakladı İstanbul’da suya zam Transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihi belli oldu Ömer Kerkez 37. turda Yargıtay Başkanı seçildi Tasarrufun 13 katı faize gidiyor