Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshediliyor

Devre arası transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşanıyor. Birçok futbolcuyu transfer listesine alan Aslan, bir tane de ayrılık kararı aldı.

Kış transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler bir yandan da ayrılacak isimlere çevrildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre yol haritasını çizen sarı-kırmızılı kurmaylar, sezon sonu şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmak için kolları sıvadı.

Tutmadı gönderiliyor...

Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde Stoke City'den kiralık olarak 675 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Oghenekaro Etebo'yu göndermeye hazırlanıyor.

Sözleşmesi feshedilecek

Orta sahada diğer alternatiflerin arkasında kalan Nijeryalı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi düşünülüyor. Galatasaray'da 11 maçta 506 dakika süre alan ve gol ya da asist katkısı veremeyen Etebo'nun ayrılmasıyla maaş bütçesinde de 600 bin euroluk bir tasarrufa gidilmiş olunacak.

Kuzey Kore’den peş peşe füze fırlatıldı Milli K2 Kamikaze İHA ilk kez sahnede İlber Ortaylı'nın cenaze töreninin detayları netleşti 10 bin tanesini Orta Doğu'ya gönderdi Fiş almadan sakın inmeyin, cezası var Yapay zeka hayır derse ateş edemeyiz!