Milan'ın defans oyuncusu Türkiye'ye geliyor

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Milan'ın deneyimli defans oyuncusu gündemine aldı.

Fenerbahçe'de stoper mevkisi için önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin teknik heyetinin Milan ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki stoper Zapata ile ilgili detaylı bir araştırma yaptı.

Sakatlık problemi bulunan Zapata'nın, kalıcı bir durumunun olmadığı son derece sağlıklı olduğu ve transferinin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe'ye çok şeyler katacağı ifade edildi. 

Fenerbahçe'nin bu transfer için şu ana kadar herhangi bir resmi girişimde bulunmadığı ancak önümüzdeki süreçte Zapata'nın transferi söz konusu olduğu gelen bilgiler arasında. Fenerbahçeli yetkililerin Ramazan Bayramı sonrasında Zapata'nın menajeriyle bir araya geleceği bildirildi..

Zapata 56 kez Kolombiya Milli Takım forması giymiş son derece tecrübeli bir oyuncu. Son 5 sezondur da Milan formasını giyiyordu. Zapata'nın en ciddi talibinin Fenerbahçe olduğu öne sürülüyor.

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?