A Milliler küme düştü!

Konya'da İsveç ile oynanan maçta sahadan 1-0 yenik ayrılan Millilerimiz, grubu son sırada tamamlayarak B Ligi'nden C Ligi'ne düştü.

Türkiye, UEFA Avrupa Uluslar B Ligi 2. Grup son maçında İsveç’i konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak B Ligi 2. Grup 5. hafta mücadelesi sona erdi.

71. dakikada İsveç Milli Takımı, Granqvist'in penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca sahadan 1-0 yenik ayrılan Millilerimiz, grubu son sırada tamamlayarak B Ligi'nden C Ligi'ne düştü.

Maçın genelinde daha etkili gözüken Türkiye, kaleci Olsen’i geçemezken Milliler’in beraberlik elde edememesi pahalıya patladı ve Türkiye, grubunu son sırada tamamlayarak C Ligi’ne düştü.

7 puanlı lider Rusya’nın ardından, 4 puanla ikinci sıraya yerleşen İsveç, A Ligi’ne yükselmek için 20 Kasım’da konuğu Rusya’yı yenmek zorunda. İsveç ilk maçta Rusya ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

TRT 1'den naklen yayınlanan karşılaşmayı, Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetti.

İşte Türkiye-İsveç maçının ilk 11'leri:

Türkiye: Sinan, Zeki, Serdar, Çağlar, Hasan Ali, Okay, Mahmut, Yunus, Hakan, Cengiz, Cenk.

İsveç: Olsen, Hult, Lindelöf, Jansson, Krafth, Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg, Toivonen, Guidetti

Benzin ve motorinde büyük indirim! Merkez'den rekor döviz alımı Spekülatif fiyat hareketleri mercek altında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları açıklaması Emek ve dayanışmanın Taksim ile ne alakası var?