Trabzonspor evinde Bursaspor ile golsüz bebrabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor’un golünü 25. dakika Hugo Rodallega atarken Bursaspor’un golünü ise 87. dakikada Allano Lima kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Trabzonspor, 25. dakikada Jose Sosa'nın asisti ve Hugo Rodallega'nın golüyle öne geçti. Bursaspor'a 1 puanı getiren golü ise 87. dakikada Allano Lima attı.

Kolombiyalı yıldız Rodallega, bu sezonki gol sayısını 6'ya yükseltti.

Son 3 maçta berabere kalan Trabzonspor, bu sonuçla birlikte puanını 16'ya yükseltti. Bursaspor ise 13 puana çıktı. Bordo mavililer, bir sonraki maçını 9 Kasım Cuma akşamı Yeni Malatyaspor deplasmanında oynayacak. Bursaspor ise 11 Kasım Pazar günü sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

TRABZONSPOR 1-1 BURSASPOR

SAAT: 19:00
HAKEM: Alper Ulusoy
STAT: Medical Park
YAYIN: BeIN SPORTS 1 

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, A. Ömür, Olcay, Rodallega, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

BURSASPOR: Okan, Umut, Ertuğrul, Chedjou, Barış, Badji, Aytaç, Burak, Latovlevici, Tunay, Sakho
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

LPG'ye dev indirim! Taksim özgürleşene dek mücadelemizi sürdüreceğiz AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Ücretsiz doğal gaz uygulaması 1 yıl uzatılsın Azami yüzde 3 artış! Gazze'deki sürecin tek suçlusu Netanyahu