Trabzonspor evinde 1 puana razı oldu

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Trabzonspor evinde Erzurumspor’la 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Mücadelenin 6. dakikasında Özer Hurmacı ile Erzurumspor golü buldu. Ancak, yapılan VAR kontrolünün ardından pozisyonun ofsayt olduğu anlaşıldı ve iptal edildi.

Maçın 67. dakikasında Trabzonspor penaltı kazandı. Hugo Rodallega, İbrahim'in müdahalesinin ardından yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, penaltı noktasını işaret etti ancak VAR'dan onay beklediğini söyledi. VAR'dan gelen uyarı üzerine kenara gidip pozisyonu inceleyen Bülent Yıldırım, penaltı kararını iptal etti.

Spor Toto Süper Lig'deki son 2 maçını kazanan Trabzonspor, bu beraberlikle serisine son vermiş oldu. 0-0'lık sonucun ardından Trabzonspor puanını 14'e, Erzurumspor ise 6'ya yükseltti.

Trabzonspor, bir sonraki maçını 27 Ekim Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak. BB Erzurumspor ise yine aynı gün sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

TRABZONSPOR 0-0 ERZURUMSPOR

SAAT: 20:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
STAT: Medical Park
YAYIN: BeIN SPORTS 1

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Abdülkadir, Onazi, Sosa, Amiri, Rodallega, Burak
YEDEKLER: Uğurcan, Hüseyin, Ibanez, Zeki, Olcay, Batuhan, Kucka, Yusuf, Ekuban, Nwakaeme
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Sehic, Auremir, Egemen, Lokman, Schwechlen, Scuk, Emrah, İbrahim, Taylan, Özer, Sunu
YEDEKLER: Hakan, Acka, Trtovac, Tolga, Hakan, Tshabalala, Kone, Thy, Osman
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Mehmet Şimşek'in arkasındayız Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı