Galatasaray'dan Marcao'nun yeni bonservis bedeli

Galatasaray, İtalya ve İngiltere’den ciddi teklifler alan sol ayaklı savunma oyuncusu Marcao için yeni bonservis bedelini 20 milyon euro olarak belirledi.

Galatasaray'ın Pacos Ferreira'dan 'scout transferi' olan Marcao her geçen gün değerine değer katıyor. Sezon başında Roma yöneticileri İstanbul'a gelip Marcao için Galatasaray ile masaya da oturmuştu. Anlaşma sağlanamamıştı. Marcao transferi son anda yatmıştı.

Bu sezona da çok iyi başlayan Brezilyalı savunma oyuncusu özelliklerini geliştirerek piyasasını yükseltti. Sarı-kırmızılılar, 9 milyon euro'luk tekliflere "Hayır" demişti. Yeni fiyatını 20 milyon euro olarak belirledi.

İtalya ve İngiltere'den ciddi teklifler alan 24 yaşındaki futbolcu ancak bu rakam masaya konmadan pazarlık masasına oturmayı düşünmüyor. Galatasaray sezon sonuna kadar bu rakamın daha da artacağını düşünerek devrede elden çıkarmak istemiyor.

Marcao kalırsa Luyindama gidecek

Cimbom, Marcao'yu sezon sonuna kadar saklamayı düşünüyor. İyi teklif gelirse elden çıkarılacak isim Christian Luyindama olacak. Fatih Terim bu durumda Emin Bayram ve Ryan Donk'u kullanacak.

Paniğe kapıldım, valize kendim koydum e-devlet'te açıldı! Tıkla emekli maaşını gör Kartalkaya faciası davasında ara karar Fatih Altaylı hakkında 5 yıldan az olmamak şartıyla iddianame Mattia Ahmet Minguzzi davasında yeni gelişme Yunus Emre Enstitüsü'nün firari başkanı yakalandı!