Galatasaray'da Ocak ayında transfer

Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için Ocak ayını bekliyor. Sarı-kırmızılı kulüp, hızıyla fark yaratan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Ahmet Musa için girişimlere başladı.

Hızlı bir kanat forvet eksikliği hisseden Galatasaray'a Suudi Arabistan'dan müjdeli haber geldi. Al-Nasr'la olan sözleşmesini fesheden Ahmed Musa boşa çıktı. Sol açık olarak oynayan Nijeryalı yıldız iki sene önce sarı-kırmızılı kulübün gündemine girmiş ancak 2018 Dünya Kupası'nda patlama yapınca 16.5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan'a satılmıştı.

Al-Nasr'da yapamadı

Al-Nasr'da beklentileri karşılamayan Musa, ocak ayında Galatasaray'ın yolunu tutabilir. FIFA'lık olmak istemeyen sarı-kırmızılı yetkililer, 28 yaşındaki oyuncunun durumunu araştırmaya başladı. Beşiktaş'ın Josef de Souza, Başakşehir'in de Giuliano hamlesinde sorun çıkmaması, Galatasaray'ın Ahmed Musa transferinde elini güçlendiriyor.

Benzin ve motorinde büyük indirim! Merkez'den rekor döviz alımı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi! Spekülatif fiyat hareketleri mercek altında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları açıklaması Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi