Galatasaray transfere hız verdi

Galatasaray transferde sıcak dakikalar yaşıyor. Zirve yarışına havlu atan sarı kırmızılı takım gelecek sezon için kolları sıvadı. İşte Galatasaray'a gelecek ve gidecek oyuncular...

Mahmoud Trezeguet

Diagne geçen sezon devre arasında Kasımpaşa’dan transfer edilirken, Terim’in alınmasını çok istediği diğer isim Trezeguet’ydi. Ancak FFP bütçesi yeterli olmayınca iş yaza kaldı ve araya giren Aston Villa, 10 milyon Euro’ya bonservisini aldı. İngiliz kulübünün bir alt lige düşmeye çok yaklaşmasıyla, Trezeguet tekrar gündeme geldi. Onyekuru sürpriz şekilde Monaco’ya dönüp, tekrar kiralanma şansı neredeyse hiç kalmayınca, Mısırlı yıldızla temaslar tekrar başladı. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu 2 yıllığına kiralamak istiyor. Menaceri D’Avila, Trezeguet’nin Galatasaray’a gelebileceğini yönetime bildirdi. Aston Villa cephesiyle görüşmeler sürüyor.

Erdoğan'ın iade-i ziyareti ne zaman? Tehditler kaynağında bertaraf ediliyor İşte krizi tetikleyen faktörler Benzin ve motorinde büyük indirim! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları açıklaması Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'a suikast girişimi!