Galatasaray Fernando Llorente ile anlaştı

Ara transfer sezonunda ligde yaşadığı forvet sıkıntısını çözmeye çalışan Galatasaray, 33 yaşındaki İspanyol oyuncu Fernando Llorente ile prensipte anlaşmaya vardı.

Gomis’i Al Hilal takımına satan Galatasaray, ligde gol yollarında sorun yaşamıştı. Sarı-kırmızılı ekip Tottenham’da ter döken Fernando Llorente ile anlaştı.

Yönetim, Londra'ya çıkarma yaparak Tottenham ile 33 yaşındaki Llorente'nin transferi için masaya oturacak.

Galatasaray sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Llorente için İngiliz kulübüne en fazla 1 milyon euro gibi bir rakam ödemeyi planlıyor. Tottenham'da bu sezon 3 karşılaşmada sadece 24 dakika süre alan 33 yaşındaki İspanyol golcü, kariyerinde 9 yıl A. Bilbao forması giydi,3 sezon da İtalyan devi Juventus'ta görev yaptı.

Galatasaray’ın el sıkıştığı İspanyol golcünün Olympiakos'un da listesinde olduğu iddia ediliyor. 1.93'lük boyuyla dikkat çeken golcü, kendisine oynanan uzun toplarda sırtı dönük oynayabildiği için takımının hücumlarda kilit rol üstlenebiliyor.

Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar Hakim ve savcı yardımcılığı için ön sınav şartı getirildi TCMB'den yeni miktarsal sıkılaşma adımı! Öğretmenlerden öldürülen İbrahim Oktugan protestosu Özel: Sağ açık Mansur Yavaş, sol açık Ekrem İmamoğlu AstraZeneca'dan Covid-19 aşısını geri çekme kararı