Galatasaray dolu dizgin

Galatasaray, mutlu sona ulaştığı geçtiğimiz sezon ligde peş peşe 5 maç kazanamamıştı. Dün Kasımpaşa deplasmanında net bir skorla dönen Aslan, 5’te 5 yaparak lider Sivas’ın puan kaybettiği bu haftada zirveye bir adım daha yaklaştı.

Galatasaray, çok kötü geçirdiği ligin ilk devresini 5- 0’lık Antalyaspor galibiyetiyle kapattı. Fatih Terim’in sürekli işaret ettiği ocak ayında Onyekuru, Saracchi ve Sekidika transferleriyle kadrosunu güçlendiren Cim Bom bambaşka bir kimliğe büründü. Aslan’ın; Denizli, Konya ve Kayserispor galibiyetiyle müthiş başladığı sezonun ikinci yarısındaki son kurbanı Kasımpaşa oldu. Fatih Terim’in öğrencileri, Lacivert- Beyazlılar’ı deplasmanda çok rahat geçti. Galatasaray, şampiyon tamamladığı geçen sezon bile başaramadığı bir seri yakalayarak ligde peş peşe 5. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya lider Sivas’ın 10 puan gerisinde başladı. Ancak sadece 4 haftada farkı 3 puana kadar düşürdü! Cim Bom’un kısa sürede zirveye bu kadar çok yaklaşmasının en önemli nedenlerinden biri, ligin ikinci devresindeki 4 maçını da kazanan tek takım olması. Galatasaray, haftaya Türk Telekom Stadı’nda, son dönemin formsuz takımı Yeni Malatya’yı da yenerek 23. haftadaki derbide Kadıköy’e 6’da 6 yaparak gitmek istiyor.

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?