Fenerbahçe, 4 futbolcusuyla yol ayrımında

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe, ara transfer dönemini hareketli geçirmeye devam ediyor. Kanarya, Miguel Crespo'nun ardından 4 futbolcusuyla daha yolları ayırmayı planlıyor.

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe, Galatasaray'ın önünde ligi lider bitirerek 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek amacında. Kanarya, bu doğrultuda ara transfer döneminde Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe yönetimi, transfer döneminin son günlerine doğru bazı isimlerle de yolları ayırmayı planlıyor.

KING SATIŞ LİSTESİNDE

Miguel Crespo'yu Rayo Vallecano'ya yollayan Fenerbahçe, 4 futbolcusuyla daha yol ayrımına geldi. NTV Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali olan isimlerden biri Lincoln. Başta Ankaragücü olmak üzere oyuncuya Süper Lig'den birçok talip var. Fenerbahçe, Lincoln'ün yanı sıra Joshua King'i de satış listesine koydu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu için kulübe resmi tekliflerin geldiği öğrenildi.

ZAJC'A KULÜP ARANIYOR

Sezon başında Rangers'tan Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen Ryan Kent, teknik direktör İsmail Kartal'ın gözüne girmeyi başaramadı. Sarı-Lacivertliler, Kent'i satış listesine koydu. Ancak yıldız futbolcu, Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Mija Zajc da gönderilmek istenen isimler arasında yer alıyor. Yaz transfer döneminde sürpriz şekilde 3 yıllık sözleşme uzatılan Zajc, teknik heyeti memnun edemedi. Ancak Mija Zajc da takımdan ayrılmak istemiyor.

Köprü ve otoyol zammı enflasyonu nasıl etkiler? Ek zam yapılacak mı? Osman Kavala'nın tekrar yargılanmasıyla ilgili karar Mülakat kaldırılacak mı? Korkutan aktif fay sayısı! Ankara Emniyeti'nde 4 gözaltı!