Fatih Terim'den büyük fedakarlık! Cebinden ödemiş...

Koronavirüs salgını döneminde Florya’daki çalışanların maaşlarının ödenemeyen %40’lık kısmını Fatih Terim'in cebinden karşıladığı öğrenildi.

Pandemi sürecinde 100 milyon TL gelir kaybı yaşayan G.Saray'da futbolculardan ücretlerinde %15 indirim talep edilirken, kulüp personeli için kısa çalışma ödeneğinden yararlanıldı.

Bu periyotta maaşların %60'ını devlet, %40'ını kulüp karşılarken, teknik direktör Fatih Terim büyük bir fedakârlığa imza attı. Kulübün yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Florya'daki altyapı çalışanları ve diğer görevlilerin maaşları kulüp tarafından tamamlanamadı.

Paralarının %60'lık bölümünü alan çalışanların ücretlerinin %40'lık kısmı ise daha sonra ödendi! Ancak bu noktada elini cebine atan Fatih Terim oldu. Florya'daki çalışanların ücretinin kalan bölümünü cebinden ödeyen Terim, herkesin yüzünü güldürdü

Seyyanen zam iptal edildi Spiker Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu'na gözaltı Sigara, alkol ve akaryakıta dev zam! Bahis soruşturmasında hangi maçlar var? Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltına alındı 11'inci Yargı Paketi komisyondan geçti