Cocu, Fenerbahçe’den 15 bin Euro prim alacak

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Phillip Cocu, sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlaması nedeniyle prim almaya hak kazandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kalarak 2. tura yükselmeyi garantileyen Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Phillip Cocu, sözleşmesi gereği prime hak kazandı. Sarı-lacivertlilerin görevine son verdiği ancak tazminat anlaşmazlığı nedeniyle resmi olarak hala yolları ayırmadığı Hollandalı teknik adam Phiilip Cocu, sözleşmesi gereği 15 bin Euro prim alacak.

Öte yandan Fenerbahçe, Altınordu'da 6 yıl görev yapan ‘Şef Scout' (Oyuncu İzleme Bölümü Yöneticisi) Serhat Pekmezci ile anlaştı. İzmir kulübünde daha önce rakip analizinde ve oyuncu izleme bölümünde çalışan Pekmezci daha sonra tamamen 7-17 yaş arası akademinin oyuncu izleme bölümü yöneticiliği yaptı. Pekmezci, Fenerbahçe'de de oyun izleme bölümünün yöneticiliğini yapacak ve genç yetenekleri kulübe kazandırma görevini üstlenecek.

Geçiş ücreti ne kadar oldu? 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili davada karar çıktı 'Kural dışı' hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak Yollarımızın yeniden kesişmesinden onur duyuyorum Geçen yıl 1 milyon 314 bin 136 trafik kazası oldu Af söz konusu değil, doğrudan doğruya anayasal bir görev