Cenk Tosun Everton'a hayat verdi

Premier Lig'in 11. haftasında Everton, Tottenham'ı konuk etti. Mücadele Tottenham'ın 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyorken sahneye çıkan Cenk Tosun, 90+7. dakikada skoru 1-1'e getiren gole imza attı.

Premier Lig'in 11. hafta mücadelesinde Everton, sahasında Tottenham ile 1 - 1 berabere kaldı. Goodison Park'ta oynanan maçta konuk takım 63'üncü dakikada Dele Alli ile öne geçerken, skora dengeyi getiren gol 90+7. dakikada Cenk Tosun'dan geldi. Karşılaşmaya 68'inci dakikada dahil olan milli futbolcu, takımına son dakikalarda 1 puanı getirirken, bu sezon ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Bu arada Tottenham'da Heung-min Son'un müdahalesi sonrası Andre Gomes'in ayağında kırık oluştu. Heung-min Son, pozisyonda kırmızı kart görürken yaşanan sakatlık sonrasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Araba fiyatlarına zam yasağı geliyor! Emek nedir bilmeyen başıbozuk güruhun vandallığı Elektriğe büyük zam kapıda! Restoran ve kafelerde 'servis ücreti' krizi! Uzmanı uyardı! Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak DEM Parti’den CHP’ye ziyaret!