Şenol Güneş Genk maçı sonrası konuştu

Avrupa Ligi’nde Genk ile karşılaşan Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, “Oyuncularımın hepsi emeklerini ortaya koydu, çok çalıştılar. Bunun karşılığı 3 puan olmalıydı ama olmadı.” dedi

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

Güneş şu ifadeleri kullandı:

“Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Oyunumuzla hak ettiğimizi de düşünüyorum. Net pozisyonlarımız vardı. Rakibi de kontrol etmeye çalıştık. Son bölümde oyundan kopmaya başladık. Yine pozisyonları yoktu. Uzaktan atılan bir şut, Vida'nın dizine çarpıp gol oldu. Oyuncularımın hepsi emeklerini ortaya koydu, çok çalıştılar. Bunun karşılığı 3 puan olmalıydı ama olmadı. Yediğimiz golden sonra da 2 tane pozisyon verdik. Onlar olmamalıydı."

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu 7'lik deprem potansiyeli var Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?