Beşiktaş'ta 5 futbolcu koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Katar'da oynadığı Süper Kupa final maçı sonrası koronavirüs şoku yaşanıyor. Siyah Beyazlı ekipte teknik direktör ve 3 futbolcunun koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı. bugün gelen son dakika haberiyle koronavirüse 2 futbolcunun daha yakalandığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak Beşiktaş’ta karşılaşma öncesinde yapılan PCR testlerinde 2 futbolcunun daha testleri pozitif sonuç verdi.

Beşiktaş’ta vaka sayıları artıyor. Siyah-beyazlı ekipte, Çaykur Rizespor maçı öncesinde yapılan testlerde 2 futbolcuda daha pozitif bulgulara rastlandı.

Siyah-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağımız müsabaka öncesinde Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde iki sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Araba fiyatlarına zam yasağı geliyor! Emek nedir bilmeyen başıbozuk güruhun vandallığı Askerlik yerleri açıklandı Elektriğe büyük zam kapıda! Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak Restoran ve kafelerde 'servis ücreti' krizi! Uzmanı uyardı!