Beşiktaş taktik çalıştı

Son dakika haberine göre, Beşiktaş, Süper Lig’in 29. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

iBJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Küçük oyunlar sonrası 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Seyyanen zam iptal edildi Spiker Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu'na gözaltı Sigara, alkol ve akaryakıta dev zam! Bahis soruşturmasında hangi maçlar var? Mert Hakan Yandaş ve Metehan Baltacı gözaltına alındı 11'inci Yargı Paketi komisyondan geçti