Galatasaray şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı

 Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftasında Galatasaray BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir'in 2-0 kazandığı haftada Galatasaray BB Erzurum spor deplasmanında 2 puan bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaştı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi ve Galatasaray zirve yolunda 2 puan kaybetti.

BB Erzurumspor 18. dakikada Rashad Muhammed'in golüyle öne geçerken, Galatasaray'a beraberliği getiren golü 52. dakikada Younes Belhanda kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray'ın 3 maçlık galibiyet serisi noktalandı ve sarı-kırmızılılar 46 puanla, lider Başakşehir'in 8 puan gerisinde kaldı. BB Erzurumspor ise puanını 22 yaptı ve 15. sırada bulunan Bursaspor'un 5 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak.

BB ERZURUMSPOR 1-1 GALATASARAY

SAAT: 19:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Kazım Karabekir
YAYIN: beIN SPORTS 1 

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Serkan, Lokman, Egemen, Leo, Scuk, İbrahim, Obertan, Emrah, Eduok, Rashad

GALATASARAY: Muslera, Semih, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Selçuk, Badou Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Mitroglou

İBB İGDAŞ, Halk Ekmek, Hamidiye Su'yu halka arz etmeye hazırlanıyor Öğretmenlere bir müjde daha! Geçiş ücreti ne kadar oldu? Dondurulmuş insanlar hayata dönebilecek Bahar Candan örgütün kasası çıktı 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili davada karar çıktı