Avrupa’nın 5 büyük liginde görünüm

Avrupa’nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Fransa’daki karşılaşmalara, hafta sonu devam edildi. İngiltere’de Liverpool, İspanya’da Barcelona, İtalya’da Juventus, Almanya’da Bayern Münih, Fransa’da ise PSG, puan tablosunun zirvesinde yerleşti.

İngiltere Premiere League


Haftaya maç fazlasıyla lider başlayan Liverpool, Southampton’ı deplasmanda 3-1 yenerek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Şampiyonluk yarışındaki Manchester City, sahasında Cardiff City’yi 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Seyircisi önünde oynayan takımlardan Tottenham ve Chelsea, haftayı 3 puanla kapattı. Tottenham, Crystal Palace’ı 2-0, Chelsea de Brighton’ı 3-0 yendi.

Konuk olduğu Everton’a 1-0 yenilen Arseanal, 3. sırayı Tottenham’a kaptırdı.

Tottenham, Arsenal ve Chelsea gibi UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılma hesapları yapan Manchester United da Wolverhampton deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı.

Premier Lig’in 33. haftasının ardından 82 puana ulaşan Liverpool, Manchester City’nin 2 puan önünde maç fazlasıyla zirvede yer aldı. Bu iki takımı, 64 puanla Tottenham, 63’er puanla Arsenal ve Chelsea, 61 puanla Manchester United izledi.

İmamoğlu’nun 'Hamas terör örgütür' sözlerine Saadet Partisi’nden tepki! İddianame yazıldı sıra davada 7'lik deprem potansiyeli var İsrail Gazze ve Refah’ı vurdu İslam Kalkınma Bankası Grubundan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı?