Arda Turan resmen Galatasaray'da

Galatasaray eski oyuncusu Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Mustafa Cengiz, "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız."dedi.

Geçen sezondan bu yana Galatasaray ile ismi anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz’in evine gelerek 1+1 yıllık anlaşmaya imza attı. Transferin teknik heyetin yazılı ve sözlü isteği ile gerçekleştiği öğrenildi.

 Mustafa Cengiz resmen açıkladı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan transferini resmen açıkladı. Cengiz, "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık. Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. Herkes hata yapabilir, önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Değerli teknik ekibimizin isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda Arda Turan transferimiz gerçekleştirilmiştir" dedi.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi Bazı sigaralar artık satılmayacak! Özel eğitim kurumlarına 65 milyon lira ceza 'Milliyet farkı' ücreti alan otele ne kadar para ceza kesildiği açıklandı İşçilerle polisi çatıştırmak isteyen yapılar olabilir Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi